Kedves Látogatónk!

„Együtt és egymásért imádkozni és dolgozni!” – ezzel a mottóval építettük tovább a Szentcsalád Plébánia lelki templomát az alapítás 20. évfordulóját megelőző években. Az egyházközség egyrészt a „közösségek közössége”: húsznál több korosztályos, lelkiségi, tematikus stb. kiscsoport élete és egysége gazdagítja sokszínűséggel és szüntelen aktivitással a plébániát, amely ugyanakkor felelősséget hordoz a közösség minden tagja iránt, akik idejárnak szentmisére, sőt, mindazokért, akik az egyházközség területén élnek.

Családok, idősek, fiatalok keresnek fel minket a templom és közösségi házban időnként vagy rendszeresen. Liturgikus szertartásainkkal, kulturális és közösségépítő eseményeinkkel, valamint – a PARÁZS Központ szervezésében – családi életre nevelő, azt erősítő programokkal igyekszünk minél többeket megszólítani és közelebb hozni az Istennel való találkozás átformáló, megújító, az Egyház közösségébe bekapcsoló élményéhez.

Az Istennel és a közösséggel való találkozás „előszobája” lehet a Szentcsalád Plébánia megújuló honlapja. Gazdagítása ugyanabból az evangelizációs felelősségérzetből fakad, amellyel – nevünkhöz méltóan – a családpüspök, Bíró László pasztorációs oldalát is támogatjuk.

Érezd magad otthon a Plébánia honlapján, épületében és közösségében is!

Menyhárt Sándor plébános
(2008-2014)