adorate-passio-2015-03-28Az ADORATE zenekar 2005-ben, abból a célból alakult, hogy minden lehetséges fórumon, a maga eszközeivel tanúja legyen Krisztus üzenetének.

Nevünk a latin Adorare (Imádni) szó felszólító módú alakja, mely a tiszteletnek, és hódolatnak olyan fokát jelöli, ami csak Istent illeti meg. Úgy gondoltuk, ez a név kifejezi azt, hogy ki az első az életünkben, Akit mi képviselni akarunk, akinek végtelen emberszeretetét hirdetni szegődtünk. Számos helyen zenéltünk már országszerte, sőt a határon túl is. Szentmisék, szentségimádások, lelki napok, keresztény megmozdulások gyakori szolgálattevői vagyunk: e tevékenységünkkel igyekszünk megélni az evangélium, és az igényes könnyűzene iránti elköteleződésünket.

A zenekar jelenlegi tagjai:
Barakonyiné Tamás Mónika – ének, gitár (hittanár).
Bartal József – gitár, gitárszintetizátor (gyógypedagógus).
Varga Zoltán – ritmus hangszerek (kézműves mester).

Saját szerzeményű keresztút előadásunk ősbemutatója tavaly volt Cegléden, ahol valami kimondhatatlan, bensőséges kapcsolat alakult ki a hallgatóság és közöttünk. Az előadás végén egy egész templom ölelt keblére minket! Bízunk benne, hogy kecskeméti előadásunk is utat talál a hallgatóság szívéhez, és olyan élményt tudunk nyújtani a nagyböjti készületben, mely még közelebb viszi a jelenlévőket a mi Urunk, Jézus Krisztus szenvedésének titkához!

Szeretettel várunk mindenkit március 28-án, este 6 órakor az kecskeméti Szentcsalád Plébánián!