A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Eudes Szent János áldozópap
Szerda: Szent Bernát Apát
Csütörtök: Szent István Király
Péntek: Szent X. Pius pápa
Szombat: Boldogságos Szűz Mária királynő

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. A héten augusztus 20-án csütörtökön, Szent István Király ünnepén 18.00-kor tartunk szentmisét.
  2. A Piarista Iskola kéri hirdetni: „A Piarista Iskola álláspályázatot hirdet szeptember 1-jei kezdéssel leánykollégiumi nevelőtanári állásra és az iskolai BÜFÉ üzemeltetésére. A jelentkezések végső határideje: augusztus 17., hétfő. A pályázatok elbírálása folyamatos. További információk az iskolai honlapon találhatóak.”
  3. Megjelent egyházmegyénk újságja a Kandalló, amely elvihető az előtérből 500.- Ft. adomány ellenében.
  4. Dóbisz Áron jótékonysági orgona-hangversenyére kerül sor augusztus 22-én 19.00-tól a Nagytemplomban. A belépés díjtalan, adományokat a Piarista Templom orgonájának építésére fordítják! (Részletek: facebook/ Évszázadok Muzsikája Kecskemét)
  5. Idén 9. alkalommal rendezik meg a „Templomdombi megemlékezést” Kunbarcson 2015. augusztus 23. 11.30-tól. Bővebb információ a plakáton. (vagy: beliczai.janos@gmail.com)
  6. A következő Felekezetközi Dicsőítésre augusztus 23-án 15.00-kor kerül sor a Klapka utcai Gabonaszékházban (Pünkösdiek imaterme).