A hét ünnepei, szentjei:

Csütörtök: Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanító
Péntek: Szent Ágoston
Szombat: Kalkuttai Boldog Teréz

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Az új tanévben induló csoportjainkról (kezdési dátumok, időpontok) tájékozódhattok a hirdetőfalon elhelyezett táblázatból! Különösen is figyelmetekbe ajánljuk, az elsőáldozási felkészítő csoportot (általános iskola 4. osztályosoknak) és a felnőtteket beavató szentségekre felkészítő katekumenátust! Szeretettel várjuk a csoportok régi és új tagjait!
  2. Megjelent egyházmegyénk újságja a Kandalló, amely elvihető az előtérből 500.- Ft. adomány ellenében.
  3. Szeptember 12. 10.00-kor a Nagy templomban egyházmegyénk diakónusát, a kecskeméti származású, Ivanics Zoltánt Érsek atya pappá szenteli. Az újmisés atya Szeptember 13-án 10.30-kor mutatja be első szentmiséjét, szintén a Nagytemplomban. Imádkozzunk érte!
  4. Szeptember 14-én ismét várjuk a mamákat és babákat mondókázásra, beszélgetésre a plébánián. Az alkalom 9.00-kor kezdődik a babaszobába.
  5. Dr. Korzenszky Richárd előadására hívnak a bencés nővérek szeptember 14-én (hétfő) 17.00-ra a Tiszaalpári kolostorukba. (Plakát a hirdetőtáblán)