A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Szent Mihály Gábor és Rafael főangyalok ünnepe
Szerda: Szent Jeromos
Csütörtök: Liseauxi Szent Teréz
Péntek: Szent Őrzőangyalok

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Október 3-án, szombaton Pécsre kirándul a Nyugdíjasklub, a rendelkezésre álló szabad helyekre jelentkezhettek az irodában! Részvételi díj: 5000.- Ft. (utazás, belépők és ebéd).
  2. Irgalom forrása közbenjáró imaszolgálatot szerveznek testi-lelki gyógyulásokért október 4. vasárnap 15.30 órától a Nagytemplomban.
  3. Október 9-11. között kerül megrendezésre a „72 óra kompromisszum nélkül” önkéntes ökumenikus szervezésű ifjúsági program. A munka mellett színes programokkal várják a résztvevőket. Részletek a plakáton!
  4. Október 9-én, pénteken a nagyteremben „Evangéliumi kérdések a menekültkrízissel kapcsolatban” címmel tart előadást Forrai Tamás jezsuita tartományfőnök atya. A kérdés aktualitása és égető volta miatt szeretettel ajánljuk figyelmetekbe Tamás atya előadását!
  5. Október 10. szombaton Egyházmegyei Családtalálkozóra kerül sor a Szent Imre Iskolában. Előtte 9.00 órakor Érseki szentmisét tartanak a Nagytemplomban.
  6. Október 18-án kerül sor a jubiláns házasok megáldására a 10.00-ás szentmisén. Jelentkezni már lehet az irodában, a megfelelő adatok leadásával.
  7. November 22-én Érsek atya szolgáltatja ki a bérmálás szentségét Plébániánkon! Jelentkezni a Plébánia Hivatalban lehet a jelentkezési lap kitöltésével, jelentkezési határidő (szeptember 27.) MOST VASÁRNAP!