A hét ünnepei, szentjei:

Szerda: Rózsafüzér királynője
Csütörtök: Szűz Mária Magyarok Nagyasszonya

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Október 7-én 18.00-tól „Imádság a tiszta szerelemért” imaestet szervez a Parázs Pasztorális Központ a Nagytemplomban. Szeretettel várjuk az érintett korosztályt!
  2. Október 9-11. között kerül megrendezésre a „72 óra kompromisszum nélkül” önkéntes ökumenikus szervezésű ifjúsági program. A munka mellett színes programokkal várják a résztvevőket. Részletek a plakáton!
  3. Október 9-én, jövő pénteken a nagyteremben „Evangéliumi kérdések a menekültkrízissel kapcsolatban” címmel tart előadást Forrai Tamás jezsuita tartományfőnök atya. A kérdés aktualitása és égető volta miatt szeretettel ajánljuk figyelmetekbe Tamás atya előadását! (plakát csatolva!)
  4. Október 10. szombaton Egyházmegyei Családtalálkozóra kerül sor a Szent Imre Iskolában. Előtte 9.00 órakor Érseki szentmisét tartanak a Nagytemplomban.
  5. Október 10. 19.00 órától Deák Ferenc orgonaművész hangversenyére kerül sor a Nagytemplomban.
  6. Október 18-án kerül sor a jubiláns házasok megáldására a 10.00-ás szentmisén. Jelentkezni már lehet az irodában, a megfelelő adatok (név, hányadik évforduló stb.) leadásával.
  7. Október 24-én szombaton a „Fehér ruhás ember” című Szent II. János Pálról szóló film vetítésére kerül sor az otthon moziban. Jegyek a Piarista templom sekrestyéjében kaphatók 750.- Ft. áron. (plakát a táblán)
  8. Szintén október 24-én szombaton a Nyolc Boldogság Közösség szervezéséven vezetett szentségimádásra kerül sor a kápolnában. Az imát követően kötetlen beszélgetésre és agapéra várunk minden érdeklődőt.