A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Halottnak napja
Szerda: Boromeo Szent Károly
Csütörtök: Szent Imre herceg

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Most hétfőn (nov. 2.) 9.00-tól a Baba-mama klub várja az érintett korosztályt és anyukáikat! 🙂
  2. Mindenszentek ünnepén és halottak napján az urnatemető, a hirdetőtáblán és az ajtókon kifüggesztett (mellékelt) rend szerit látogatható. Mind november 1. mind 2-án az esti szentmise után az altemplomban imádkozunk az elhunytakért.
  3. November 2-án este 19.00-tól „Halottak napi koncertre” várják az érdeklődőket a Nagytemplomba.
  4. November 8-án vasárnap (jövő hét), várjuk a gyermekeket a 10.00-kor kezdődő szentmisére, ahol vendégünk lesz Rozmaring!
  5. A Piarista Iskola kéri hirdetni: „A Piarista Általános Iskola szeretettel hívja a leendő elsős gyermekeket és szüleiket beiskolázási rendezvényére november 13-án, pénteken 1/2 5-től az intézmény dísztermébe. A játékdélután folyamán mód nyílik az iskolával, tanítónénikkel való ismerkedésre is. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”
  6. Idén is megrendezésre kerül a „24 órás dicsőítés” november 13-én (péntek) 18.00-tól másnap 18.00-ig. Helyszíne: Kecskemét, Lestár tér 2. (Részletek a plakáton olvashatók!)