A hét ünnepei, szentjei:

Csütörtök: Árpád-házi Szent Erzsébet

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. November 15. vasárnap a szentmisék után a Máltai Szeretetszolgálat a hagyományos „Erzsébet-kenyér osztást” tart. Ezen alkalom, lehetőség, hogy támogassuk munkájukat!
  2. A Piarista Iskola kéri hirdetni: „A Piarista Gimnázium szeretettel hívja az érdeklődő nyolcadikosokat és szüleiket november 16-án, hétfőn és 18-án, szerdán 8 órai kezdettel nyitott tanítási napjaira, hogy megismerkedjenek az intézmény pedagógiai arculatával, katolikus értékrendjével. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”
  3. Kedden (november 16.) a képviselőtestületi ülés a Bogovics köz 5. szám alatti plébániai épülnél kezdődik 19:00-kor.
  4. A Laus Deo zenekar „30 év 30 dal” címmel tart keresztény könny-zenei koncertet a kápolnában november 20-án (péntek) 18.00-tól.
  5. November 21. szombaton 18.00-tól a Nyolc Boldogság Közösség vezetett szentségimádására („imaestjére”) kerül sor a kápolnában melyet agapé és kötetlen beszélgetés követ! Mindenkit szeretettel várunk!
  6. November 26. (péntek) a plébániai filmklub következő alkalma! 19.00-tól a „Vándorút” c. filmet vetítjük! A film a zarándoklásról és a kapcsolatok ápolásának fontosságáról szól! Részletek a plakáton!
  7. A Nagytemplomba várják az érdeklődőket az Irgalom Forrása közbenjáró imaszolgálatra 2015. november 29-én vasárnap délután fél 4-től. Meghívott előadó: Ruskó Norbert atya. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
  8. November 27-én az immár hagyományos közös adventi koszorú készítésre kerül sor a plébánián. Az alapanyagok beszerzése miatt szükséges az előzetes jelentkezés! Szívesen fogadunk alapanyag felajánlásokat, kérjük ezt is mielőbb jelezzétek!
  9. Kérjük, hogy akik még nem rendezték az idei évre az egyházi hozzájárulásukat („egyházi adó”), az év végéig tegyék meg a plébániai irodájában.