A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Szent Dung-Lac András áldozópap és társai vietnámi vértanuk
Vasárnap: Advent I. vasárnapja az új egyházi év kezdete

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Szemlélődő imacsoport: Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy szemlélődő (kontemplatív) imakör tart imaalkalmakat minden hónap második keddjén 18.00-19.30 között, jelenleg a Szarvas utca 5. szám alatt. Ebbe a felekezetközi imakörbe szeretettel várjuk azokat, akik részt vettek már szemlélődő lelkigyakorlaton vagy ismerik, gyakorolják ezt az imamódot! Ugyanakkor szívesen imádkoznának rendszeresen közösségben is! Bővebb információ: belsoimakor@gmail.com
  2. November 26. (csütörtök) a plébániai filmklub következő alkalma! 19.00-tól a „Vándorút” c. filmet vetítjük! A film a zarándoklásról és a kapcsolatok ápolásának fontosságáról szól! Részletek a plakáton!
  3. A Nagytemplomba várják az érdeklődőket az Irgalom Forrása közbenjáró imaszolgálatra 2015. november 29-én vasárnap délután fél 4-től. Meghívott előadó: Ruskó Norbert atya. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
  4. November 27-én az immár hagyományos közös adventi koszorú készítésre kerül sor a plébánián. Az alapanyagok beszerzése miatt szükséges az előzetes jelentkezés! Szívesen fogadunk alapanyag felajánlásokat, kérjük ezt is mielőbb jelezzétek!
  5. Az Szent Imre Katolikus Óvoda hirdetése: Komoly szakmai tapasztalattal rendelkező keresztény óvónőt keresünk a Szent Imre Katolikus Óvodába mielőbbi kezdéssel. Fényképes önéletrajzokat és motivációs levelet kérjük személyesen az óvoda irodájába behozni. Köszönjük!”
  6. Előre hirdetjük: December 6-án ismét vendégünk lesz Rozmaring és ugyanezen a napon kerül megrendezésre a plébániai ”hozd és vidd” vásár.
  7. Kérjük, hogy akik még nem rendezték az idei évre az egyházi hozzájárulásukat („egyházi adó”), az év végéig tegyék meg a plébániai irodájában.