Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Az idei hagyományos Ökumenikus Imahét január 18-23 közt kerül megrendezésre. A közös imák 17 órakor kezdőnek a Piarista Templomban. Részletes program a hirdetőtáblán.
  2. Február 22-én az eddigiektől elérően pénteken (!) tartja a Nyolc Boldogság Közösség az idei és első imaestjét a kápolnában 18.00-tól.
  3. Február 24-én jövő vasárnap ismét vendégünk lesz Rozmaring!
  4. A jövő vasárnap országos gyűjtést szervez a MKPK üldözött közel keleti keresztények megsegítésére. (MKPK körlevél a hirdetőtáblán is olvasható)
  5. A hagyományos a Keresztény-Polgári Bál 2016. február 6-án (szombaton) 19 órai kezdettel. Belépők igényelhetők a Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjánál.
  6. A Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola állást hirdet 2 fő tanítói és 1 fő pedagógiai asszisztensi munkakör betöltésére. A pályázatok beadási határideje január 31.
  7. Hagyományos Plébániai Farsangi bálunk január 30-án 18.00-tól a Nagyteremben kerül megrendezésre.
  8. Az október 23-28. római zarándoklat férőhelyei az előzetes jelentkezések alapján beteltek, jelenleg várólistára lehet jelentkezni. Az előleget a hét folyamán kérjük befizetni. Előleget csak az előzetesen regisztrálóktól fogadunk el a héten. A héten meg nem erősített helyeket ezután a várólistán lévők közt jelentkezési sorrendben osszuk szét!