A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Gyertyaszentelő boldogasszony Szerda: Szent Balázs püspök

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Február 2-án kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén este 6 órakor tartunk szentmisét, gyertyaszenteléssel.
  2. Szintén kedd este a képviselő testület ülésére kerül sor a tanácsteremben (a szentmise után).
  3. A szokásos keddi plébánia takarításhoz újabb önkénteseket várunk! A reggeli szentmise után várja a jelentkezőket Robi atya anyukája!
  4. Szerdán Szent Balázs püspök ünnepén a mise után „Balázs-áldást” adunk. A következő vasárnap a misék után szintén lehetőség lesz áldást kérni!
  5. Az idei évben is megrendezésre kerül a „Házasság Hete” február 6. és 14. közt. Változatos ökumenikus programsorozat nem csak házasoknak! Részletes programfüzet az előtérből elvihető. A programok közül szívből ajánljuk: Február 6. 16.00-tól Séta a családokért a Vasútkerttől a Megyei könyvtárig, ahol további programokkal várják az érdeklődőket. Ismét lesz „Szerelmi Kalandtúra” és Flachmob a Piacon valamit „Szerelem Íze” vacsoraest az aranyhomok étteremben. Február 14-én a szentmiséken a házaspárok megáldására kerül sor. Részletek és további programok a parazskozpont.hu honlapon és a programfüzetben!
  6. Az október 23-28. római zarándoklatra az előleg befizetések és lemondások után néhány szabad hely még van! Érdeklődni Takács és Kutasi Gábornál lehet!