A hét ünnepei, szentjei:

Szerda: Hamvazószerda (Szigorú böjti nap)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Február 8.-án hétfőn várjuk a baba-mama klubba az érdeklődőket. Kezdés 9-kor!
  2. Február 10. hamvazószerdán este 18.00-kor tartunk szentmisét a kápolnában. A szentmisén és a következő vasárnap, a hamvazás szertartását végezzük.
  3. Az idei évben is megrendezésre kerül a „Házasság Hete” február 6. és 14. közt. Változatos ökumenikus programsorozat nem csak házasoknak! Részletes programfüzet az előtérből elvihető. A programok közül szívből ajánljuk: Február 6. 16.00-tól Séta a családokért a Vasútkerttől a Megyei könyvtárig, ahol további programokkal várják az érdeklődőket. Ismét lesz „Szerelmi Kalandtúra” és Flachmob a Piaconvalamit „Szerelem Íze” vacsoraest az aranyhomok étteremben. Február 14-én a szentmiséken a házaspárok megáldására kerül sor. Részletek és további programok a parazskozpont.hu honlapon és a programfüzetben!
  4. A Piarista Iskola kéri hirdetni:
    „A Piarista Iskola szeretettel várja 2016. február 9-én, kedden 8 órától a következő tanévben első osztályt kezdő óvodás gyermekeket és szüleiket alsó tagozatos nyílt napjára. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”
  5. Február 18-án 18.30 órai kezdettel a Barátok templomában egyedülálló, gyermeküket egyedül nevelő, szülőknek, , beszélgetős estét tartanak a Barátok templomában. Mindenkit szeretettel várunk.
  6. Az adóbevallásotok készítésénél szeretettel hívjuk fel figyelmeteket a felajánlható 1+1%-ra a Katolikus Egyház technikai száma továbbra is 0011. A másik 1% kapcsán plébániánkhoz kötődő alapítványokat ajánljuk figyelmetekbe (Szent Erzsébet és SZÉK).
  7. Jövő vasárnapi (02 14) felekezetközi dicsőítést tartanak, pünkösdiek Klapka utcai imatermében 15 órától.
  8. Come to me” dicsőítő szentségimádás programjához csatlakozunk a kápolnában február 1-án csütörtökön, 19 órától.