A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Péter Apostol Székfoglalása
Szerda: Szent Mátyás apostol

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. A Szentcsalád Plébánia képviselőtestülete által elfogadott 2015. évi zárszámadása, 2016. évi költségvetése elkészült, az irodában még a héten megtekinthető.
  2. Február 22-én hétfőn ismét a Baba – Mama klubba várjuk az érintett korosztályt 9 órától.
  3. Egyházközségünk nagyböjti lelkigyakorlatát február 22-23-24-én (hétfő-kedd-szerda) este 18.00-tól szentmise keretében tartjuk Kara Nándor tornyosi plébános vezetésével. Témák: 1. nap A bűn őrültsége Isten utáni vágyódás. 2. nap Milyen is az irgalmas Atya? 3. nap Megbocsájtok.
  4. Február 25-én csütörtökön ismét filmklubunk várja az érdeklődőket. A „Bárcsak” című filmet vetítjük.
  5. Gyónási lehetőség a lelkigyakorlatos szentmisék előtti órában lesz. Az adventi időszakhoz hasonlóan kérjük, hogy ne halasszátok az ünnepi szentgyónásotokat az ”utolsó percre”.
  6. A Szent Imre Óvoda kéri hirdetni: Március 8-án kedden a Szent Imre utcai épületben 9-én szerdán pedig a Teleki utcai épületben tartanak nyílt napot. Tájékoztató szülői értekezletet március 9-én szerdán 16 órától a szent Imre utcai óvoda tornatermében lesz. Plakát a hirdetőtáblán!
  7. Ahogy tapasztaljátok hétről hétre, a nagyterem hangosító eszközei, hangszórói nem működnek hibátlanul, egyre nehezebb érteni, torzít stb. . A képviselőtestület a rendszer cseréje mellett döntött. A beruházás nagy anyagi terhet jelent. Ha módotokban áll, kérjük támogassátok. Az irodában lehetőség van „hangjegyek” vásárlására, amelynek bevételét erre fordítjuk.