A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Márk evangélista
Péntek: Sziénai szent Katalin

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Püspöki Karunk rendelkezése szerint, csatlakozva Ferenc pápa felhívásához, a most vasárnapi perselyadományaitokat Ukrajna megsegítésére ajánljuk fel.
  2. Május 7-én szombaton kerül sor a nyugdíjas klub immár hagyományos zarándoklatára. Az úti cél ezúttal Budapest. Jelentkezni az irodában lehet 3000 Ft befizetésével.
  3. Április 27-én szerdán a hittanóra idejében – az előre hirdetettek szerint – várjuk az elsőáldozók szüleit a 2. szülői értekezletre.
  4. Április 28-án 19:00 órától újra filmklub lesz Plébániánkon. A film ezúttal a “Bárcsak” c. alkotás lesz. Egy szép és megható film arról, hogy mennyire fontos érzelmeink kimutatása szeretteink felé. További részletek a plakáton.
  5. Jövő vasárnap május 1-én rövid Anyák napi műsorral készülnek plébániánk hittanosai, amelyet a 10 órakor kezdődő szentmise keretében adnak elő.
  6. Piarista Iskola és Óvada kéri hirdetni: „A Piarista Óvoda szeretettel várja óvodai beiratkozásra az érdeklődő szülőket, gyermekeket április 27-28-án a Czollner téren. További részletek az iskola honlapján olvashatóak.”
    „A Piarista Általános Iskola felső tagozata augusztus 1-jei kezdéssel magyar és matematika szakos tanárok jelentkezését várja. A pályázatok elbírálása folyamatos. További információk az iskolai honlapon találhatóak.”
  7. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági ebédet szervez „Ebédeljen velünk Kárpátaljáért” címmel május 8-án vasárnap a Nagytemplomi fél 11-es szentmise után a Plébánia közben. Ebédjegyek 1000 Ft-ért vásárolhatók a Nagytemplom sekrestyéjében, vagy a plébánia irodájában
  8. Autós kirándulást szervezünk a Kolon tóhoz május 28-án szombaton Részvételi díj 800.- Ft felnőtteknek, gyermekeknek ingyenes. Jelentkezni az irodában elhelyezett listán lehet, amelyen kérjük megjelölni, hogy felajánlotok, vagy kértek-e helyet autóban.
  9. Hagyományos Plébániai táborunk ismét Piliscsabán kerül megrendezésre július 6. és 10. között, jelentkezési lap az irodában kérhető, illetve innen letölthető!