A hét ünnepei, szentjei:

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Jövő vasárnap, Pünkösd ünnepét ünnepeljük, Pünkösdhétfőn Szentmisét este 18 órakor tartunk. Az urnatemető délután 16­-18 óra közt tart nyitva. Az irodai fogadóóra elmarad ezen a napon!
  2. Május hónapban a szentmisék után „májusi litániát” imádkozunk.
  3. Piarista Iskola kéri hirdetni: „A Piarista Általános Iskola felső tagozata augusztus 1-jei kezdéssel magyar és matematika szakos tanárok jelentkezését várja. A pályázatok elbírálása folyamatos. További információk az iskolai honlapon találhatóak.”
  4. Autós kirándulást szervezünk a Kolon tóhoz május 28-án szombaton Részvételi díj 800.- Ft felnőtteknek, gyermekeknek ingyenes. Jelentkezni az irodában elhelyezett listán lehet, amelyen kérjük megjelölni, hogy felajánlotok, vagy kértek-e helyet autóban.
  5. Évszázadok muzsikája: Banó Éva énekművész és Kovács Levente orgonaművész hangversenyének időpontja megváltozott. Az új időpont: május 8. (most vasárnap) este 7 óra, a helyszín változatlanul a Nagytemplom.
  6. Hagyományos Plébániai táborunk ismét Piliscsabán kerül megrendezésre július 6. és 10. között, jelentkezési lap az irodában kérhető!
  7. 2016. június 4-én szombaton 15 órától a Ferenc pápáról szóló „Buenos Airestől a Vatikánig” című filmet vetítik az Otthon moziban, jegyek kizárólag a piarista templom sekrestyéjében kaphatók.
  8. Június 10-12. közt kerül megrendezésre a 72 óra kompromisszum nélkül program „nyári kiadása”, melyre szeretettel várjuk a fiatalokat. Részletek az interneten és a plakátokon!