Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Holnap, Pünkösdhétfőn Szentmisét este 18 órakor tartunk. Az urnatemető délután 16­18 óra közt tart nyitva. Az irodai fogadóóra és a baba-mama klub is elmarad ezen a napon!
  2. Május hónapban a szentmisék után „májusi litániát” imádkozunk.
  3. Jövő vasárnap május 22-én ismét elsőáldozás lesz a 10 órai szentmisén ezúttal a Szent Imre Iskola nálunk felkészülő diákjai járulnak először az eukarisztiához. Imádkozzunk értük!
  4. Autós kirándulást szervezünk a Kolon tóhoz május 28-án szombaton Részvételi díj 800.- Ft  felnőtteknek, gyermekeknek ingyenes. Jelentkezni az irodában elhelyezett listán lehet, amelyen kérjük megjelölni, hogy felajánlotok, vagy kértek-e helyet autóban.
  5. A színházból kaptuk a hírt, hogy idén is lesz Újvilág Passió az Arborétumban; június 10-11-12-én 20.30 órai kezdettel. Részletek a plakáton!
  6. Május 29-én vasárnap Úr napján nem lesz plébániánkon 10 órakor mise. Közösen veszünk részt a 10.30-as szentmisén és a körmeneten a Nagytemplomban.
  7. Hagyományos Plébániai táborunk ismét Piliscsabán kerül megrendezésre július 6. és 10. között, jelentkezési lap az irodában kérhető!
  8. 2016. június 4-én szombaton 15 órától a Ferenc pápáról szóló „Buenos Airestől a Vatikánig” című filmet vetítik az Otthon moziban, jegyek kizárólag a piarista templom sekrestyéjében kaphatók.
  9. Június 10-12. közt kerül megrendezésre a 72 óra kompromisszum nélkül program „nyári kiadása”, melyre szeretettel várjuk a fiatalokat. Részletek az interneten és a plakátokon!