A hét ünnepei, szentjei: 

Kedd: Szűz Mária keresztények segítsége

Csütörtök: Néri Szent Fülöp

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Május hónapban a szentmisék után „májusi litániát” imádkozunk.
  2. Május 29-én jövő vasárnap Úr napján nem lesz plébániánkon 10 órakor mise. Közösen veszünk részt a 10.30-as szentmisén és a körmeneten a Nagytemplomban.
  3. IrgalomForrása közbenjáró imaszolgálat lesz 2016. május 29-én, vasárnap délután fél 4-től a Nagytemplomban. Meghívott előadó: Kiss József atya, Szabadszállásról. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
  4. Szintén 29-én vasárnap „felekezetközi dicsőítést” tartanak a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében. Meghívott előadó: Ruskó Norbert atya
  5. Autós kirándulást szervezünk a Kolon tóhoz május 28-án szombaton Részvételi díj 800.- Ft  felnőtteknek, gyermekeknek ingyenes. Jelentkezni az irodában elhelyezett listán lehet, amelyen kérjük megjelölni, hogy felajánlotok, vagy kértek-e helyet autóban.
  6. A Parázs központ szeretettel várja a családokat Egyházmegyei Családi Napra, ami június 4-én, szombaton 8.30-tól  a kecskeméti Arborétumban. Az érseki szentmisét, színes családi programok követik. Az ingyenes ebéd regisztrációhoz kötött, részletek a plakáton!
  7. A színházból kaptuk a hírt, hogy idén is lesz Újvilág Passió az Arborétumban; június 10-11-12-én 20.30 órai kezdettel. Részletek a plakáton!
  8. Hagyományos Plébániai táborunk ismét Piliscsabán kerül megrendezésre július 6. és 10. között, jelentkezési lap az irodában kérhető!
  9. 2016. június 4-én szombaton 15 órától a Ferenc pápáról szóló „Buenos Airestől a Vatikánig” című filmet vetítik az Otthon moziban, jegyek kizárólag a piarista templom sekrestyéjében kaphatók.
  10. Június 10-12. közt kerül megrendezésre a 72 óra kompromisszum nélkül program „nyári kiadása”, melyre szeretettel várjuk a fiatalokat. Részletek az interneten és a plakátokon!
    JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Június 5. !