A hét ünnepei, szentjei:

Szombat: Jézusról Nevezett Avilai Szent Teréz szűz és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

  1. Az idei évben is az országos programhoz csatlakozva megrendezésre kerül a „Tiszta szerelem” imaest. Október 12-én szerdán 18.00-tól a Nagytemplomba várnak minden érdeklődőt!
  1. Október 16-án a 10 órás szentmisében Jubiláns házasok megáldása lesz. Várjuk azoknak a házaspároknak a jelentkezését az irodában, akik az idén kerek évfordulót ünnepelnek, 5, 10, …45, 50…. éve fogadtak örök hűséget egymásnak.
  1. Az elsőáldozók szülei részére október 19-én szerdán 17.00-tól szülői értekezletet tartunk a kápolnában. Megjelenésükre feltétlenül számítunk.
  1. Nagy örömmel és szeretettel hívunk benneteket Balanyi Károly Ferenczy-díjas grafikus és zománcművész, egyházközségünk képviselő-testületi elnökének 70 éves jubileumi kiáltására. Melynek megnyitója 2016. október 26-án A Hirös Agórában 17 órakor kezdődik.

 

  1. Egyházmegyei Ifjúsági napra várja a Parács Pasztorális Központ a fiatalokat, Kiskunhalasra november 5-én szombaton. Részletek a honlapon és a plakáton.
  1. A Máltai Szeretetszolgálat az idei évben is megrendezi a hagyományos „Erzsébet kenyér osztást” Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva. Plébániánkon 2016. november 13-án mindkét szentmise után találkozhatunk a szeretetszolgálat munkatársaival.
  1. Szintén a Szeretetszolgálat hirdetése: A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti csoportja már készül a hideg idő közeledtére. Azért, hogy a szükségben szenvedők számára segítséget nyújtson meleg takarókat, plédeket gyűjt. Kérjük, ha tud segíteni, akkor felajánlását a Hoffmann János utca 11.-szám alatt az Utcai Szolgálat munkatársai részére adja le.