A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú

Kedd: Szent Lukács evangélista

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

 1. Kedden (október 18.) a képviselőtestület tagjait várjuk 19.00 órától a tanácsterembe, a megszokott havi testületi-ülésre.
 1. Az elsőáldozók szülei részére október 19-én szerdán 17.00-tól szülői értekezletet tartunk a kápolnában. Megjelenésükre feltétlenül számítunk.
 1. Az évszázadok muzsikája sorozat keretében szerdán Mali Katalin orgonahangversenye lesz a Nagytemplomban október 19-én, szerdán 19 órai kezdettel.
 1. Október 20-án, csütörtökön 8:30-tól baba-mama klub lesz Plébániánkon. Szeretettel várjuk a kicsiket és anyukájukat egy kis mondókázásra, beszélgetésre, közös imára.
 1. Jövő vasárnapi persely-adományaitokat a missziók javára ajánljuk föl.
 1. Október 23-án vasárnap délután három órától újra lesz felekezetközi dicsőítő alkalom a szokott helyen.
 1. Nagy örömmel és szeretettel hívunk benneteket Balanyi Károly Ferenczy-díjas grafikus és zománcművész, egyházközségünk képviselő-testületi elnökének 70 éves jubileumi kiáltására. Melynek megnyitója 2016. október 26-án A Hírös Agórában 17 órakor kezdődik.
 1. Mindenszentek és halottak napjához kapcsolódóan az  urnatemető ünnepi nyitva tartás szerint lesz nyitva, melyről információt az ajtóknál találtok. Szentmisék: október 31. 7.30; November 1., Mindenszentek ünnepén 18.00-kor; november  2-án halottak napján 18.00, az ünnepi szentmiséket követően az urnatemetőben imádkozunk az elhunytakért.
 1. Egyházmegyei Ifjúsági napra várja a Parács Pasztorális Központ a fiatalokat, Kiskunhalasra november 5-én szombaton. Részletek a honlapon és a plakáton.
 1. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti csoportja már készül a hideg idő beálltával a szükségben szenvedők számára melegtakarókat, plédeket gyűjt. Kérjük, ha tud segíteni, akkor felajánlását a Hoffmann János utca 11.-szám alatt az Utcai Szolgálat munkatársai részére adja le.
 1. Aki az idei évben még nem rendezte az egyházi hozzájárulását („egyházi adó”). Kérjük, tegye meg. Személyenként egy szerényebb összeg befizetése is nagy segítség a Plébániának. (Ha mindenki befizeti J )