A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Szent Mór püspök

Péntek: Szent Simon és Szent Judás Tádé Apostolok

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

  1. Mai persely-adományaitokat a missziók javára ajánljuk föl.
  1. Ma délután három órától újra lesz felekezetközi dicsőítő alkalom a szokott helyen.
  1.         Nagy örömmel és szeretettel hívunk benneteket Balanyi Károly Ferenczy-díjas grafikus és zománcművész, egyházközségünk képviselő-testületi elnökének 70 éves jubileumi kiáltására. Melynek megnyitója 2016. október 26-án A Hírös Agórában 17 órakor kezdődik.
  1. Mindenszentek és halottak napjához kapcsolódóan az  urnatemető ünnepi nyitva tartás szerint lesz nyitva, melyről információt az ajtóknál találtok. Szentmisék: október 31. 7.30; November 1., Mindenszentek ünnepén 18.00-kor; november  2-án halottak napján 18.00, az ünnepi szentmiséket követően az urnatemetőben imádkozunk az elhunytakért.
  1. Egyházmegyei Ifjúsági napra várja a Parács Pasztorális Központ a fiatalokat, Kiskunhalasra november 5-én szombaton. Részletek a honlapon és a plakáton.
  1. Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a kecskeméti Szent Imre Katolikus Általános Iskolában 2016. október 26-án 18 órától az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő TETEMREHÍVÁS címűelőadásra. (Plakát a hirdetőtáblán)
  1. Dóbiás Péter és Sóki Károly: Márton, Pannónia és Gallia szentje című zenés misztériumjátkára hívunk benneteket november 10 csütörtök 18.00-ra ide a Plébániára. (További részletek a plakáton)
  1. Érsek atya szándéka és kérése szerint kérünk benneteket, hogy csatlakozzunk az országos kezdeményezéshez és 2016. november 4-én, pénteken este a templomok körül, a közösségi tereken és otthonaik ablakában egy-egy gyertya vagy mécses meggyújtásával tisztelegjenek az 56-os áldozatok és hősök előtt.
  1. Aki az idei évben még nem rendezte az egyházi hozzájárulását („egyházi adó”). Kérjük, tegye meg. Személyenként egy szerényebb összeg befizetése is nagy segítség a Plébániának. (Ha mindenki befizeti J)