A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Mindenszentek ünnepe

Szerda: Halottak napja

Péntek: Boromeo Szent Károly

Szombat: Szent Imre herceg

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Mindenszentek és halottak napjához kapcsolódóan az  urnatemető ünnepi nyitva tartás szerint lesz nyitva, melyről információt az ajtóknál találtok. Szentmisék: október 31. 7.30; November 1., Mindenszentek ünnepén 18.00-kor; november  2-án halottak napján 18.00, az ünnepi szentmiséket követően az urnatemetőben imádkozunk az elhunytakért.
  1. November 3-án 8:30-tól szeretettel várjuk az anyukákat és a gyerekeket a baba-mama klubba. Jó idő esetén a Plébánia játszóterén találkozunk, rossz időben a babaszobában.
  1. Egyházmegyei Ifjúsági napra várja a Parács Pasztorális Központ a fiatalokat, Kiskunhalasra november 5-én szombaton. Részletek a honlapon és a plakáton.
  1. Dóbiás Péter és Sóki Károly: Márton, Pannónia és Gallia szentje című zenés misztériumjátkára hívunk benneteket november 10 csütörtök 18.00-ra ide a Plébániára. (További részletek a plakáton)
  1. Érsek atya szándéka és kérése szerint kérünk benneteket, hogy csatlakozzunk az országos kezdeményezéshez és 2016. november 4-én, pénteken este a templomok körül, a közösségi tereken és otthonaik ablakában egy-egy gyertya vagy mécses meggyújtásával tisztelegjenek az 56-os áldozatok és hősök előtt.
  1. A Máltai Szeretetszolgálat az idei évben is megrendezi a hagyományos „Erzsébet kenyér osztást” Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva. Plébániánkon 2016. november 13-án mindkét szentmise után találkozhatunk a szeretetszolgálat munkatársaival.
  1. Aki az idei évben még nem rendezte az egyházi hozzájárulását („egyházi adó”). Kérjük, tegye meg. Személyenként egy szerényebb összeg befizetése is nagy segítség a Plébániának. (Ha mindenki befizeti J)