A hét ünnepei, szentjei:

Szerda: A lateráni Bazilika Felszentelése

Csütörtök: Nagy Szent Leó pápa egyháztanító

Péntek: Tours-i Szent Márton püspök

Szombat: Szent Jozafát püspök, vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Dóbiás Péter és Sóki Károly: Márton, Pannónia és Gallia szentje című zenés misztériumjátkára hívunk benneteket november 10-re (csütörtök) 18.00-ra ide a Plébániára. (További részletek a plakáton)
  1. Szintén November 10-én a Nagytemplomban Déri András orgona és Csiszár Péter szakszofon koncertjére kerül sor 19.00-tól.
  1. A Máltai Szeretetszolgálat az idei évben is megrendezi a hagyományos „Erzsébet kenyér osztást” Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva. Plébániánkon 2016. november 13-án mindkét szentmise után találkozhatunk a szeretetszolgálat munkatársaival.
  1. Aki az idei évben még nem rendezte az egyházi hozzájárulását („egyházi adó”). Kérjük, tegye meg. Személyenként egy szerényebb összeg befizetése is nagy segítség a Plébániának.
  1. Csütörtökönként csöndes szentségimádásra hívunk benneteket, a korábban hirdetettek szerint. 17.00-18.00 közt. Távolabbi célunk, hogy csütörtökönként félórás/órás váltásokban egész nap csendes szentségimádás legyen a kápolnában. Az érdeklődőket a csütörtök délutáni alkalomra várjuk. További információ, Ivanics Ágnesnél és Takács Gábornál.
  1.         Idén is Plébániánk ad helyet a Karitász és a Máltai Szeretet Szolgálat közös kályha-akciójának a „melegítő szeretet”-nek, mely a nagyteremben kerül megrendezésre 2016. november 11. 17.00-órától.