A hét ünnepei, szentjei:
Szerda: Skóciai Szent Margit
Szombat: Árpádházi Szent Erzsébet

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1. Hétfőn (november 14.) a megszokott rend szerint egész napos szentségimádás lesz a kápolnában.

2. Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat őszi mondókázásra a baba-mama klubba nov. 17-én csütörtökön 8:30-tól.

3. November 18-án pénteken 19.30-kor evangelizációs dicsőítő estre várják az érdeklődőket Csiszér Lászlóval, november 19-én szombaton pedig reggeltől estig tartó 12 órás dicsőítő alkalmunkra, melyre az ország különböző területeiről érkeznek dicsőítő zenekarok. Mindkét program a Helynökség épületében, a Lestár tér 2 szám alatt lesz. Gyertek és hívjatok másokat is, hogy együtt tapasztalhassuk meg Isten jelenlétét.

4. Csütörtökönként csöndes szentségimádásra hívunk benneteket, a korábban hirdetettek szerint. 17.00-18.00 közt. Távolabbi célunk, hogy csütörtökönként félórás/órás váltásokban egész nap csendes szentségimádás legyen a kápolnában. Az érdeklődőket a csütörtök délutáni alkalomra várjuk. További információ, Ivanics Ágnesnél és Takács Gábornál.

5. A Piarista Iskola kéri hirdetni:
„A Piarista Gimnázium szeretettel hívja az érdeklődő nyolcadikosokat és szüleiket november 14-én, hétfőn és 16-án, szerdán reggel 8 órai kezdettel nyitott tanítási napjaira, hogy megismerkedjenek az intézmény pedagógiai arculatával, katolikus értékrendjével. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”
„A Piarista Általános Iskola szeretettel hívja a leendő elsős gyermekeket és szüleiket beiskolázási rendezvényére november 18-án, pénteken 1/2 5-től az intézmény dísztermébe. A játékdélután folyamán mód nyílik az iskolával, tanítónénikkel való ismerkedésre is. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”