A hét ünnepei, szentjei:

Szerda: Szent András apostol
Szombat: Xavéri Szent Ferenc

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1. Az adventi időszakban hétfőtől szombatig reggel 6.00-tól rorátét tartunk, a hagyományoknak megfelelően.

2. Szeretettel hívjuk a gyerekeket és anyukákat a baba-mama klub következő alkalmára: december 1-én csütörtökön 8:30-tól. Mikulás váró bábjátékkal, dalokkal és versekkel készülünk.

3. Jövő vasárnap 10.00 vendégünk Rozmaring a templom egere.

4. December 11-én vasárnap, a mise után, ismét adok-viszek vásárt rendezünk a plébánián. Várunk ruhákat, könyveket, játékokat, esetleg konyhai eszközöket. A dolgokat be lehet hozni a vásár előtti héten az irodába, csak írjátok rá, hogy a vásárra hoztátok.
Adományokat szívesen fogadunk, de az áruk elvihetők hozzájárulás nélkül is. A befolyt összeget a rászoruló családok karácsonyi csomagjára fordítjuk. A reggeli mise előtt/után a Karitász szívesen fogad segítőket a ki és elpakoláshoz.

5. Szertettel köszönjük az eddig befizetett egyházi hozzájárulásokat – „egyházi adó”-kat, akik még nem fizették be, kérjük, az év végéig tegyék meg!

6. Szentlélek szeminárium indul a plébánián 2017 január 16-tól hétfőnként. További információk és jelentkezés a plakáton és a plébánia honlapján.

7. Adventi Lelkigyakorlatok:

Piarista Templomban: november 28-29- 30-án, este fél 7-kor Jelenits István piarista atya tart elmélkedéseket „Jöjj el, jöjj el Üdvözítő” címmel.

A Nagytemplomban: december 2. és 3. este 6; 4-én 18 órától Székely János püspök atya vezeti as lelkigyakorlatot.

Nálunk: december 18-19-20-án este 18.00-tól Korzenszky Richard OSB tihanyi perjel vezetésével.