A hét ünnepei, szentjei:

Szerda: Szent Ambrus püspök
Csütörtök: A Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatása

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1. Az adventi időszakban hétfőtől szombatig reggel 6.00-tól rorátét tartunk, a hagyományoknak megfelelően.

2. December 11-én vasárnap, a mise után, ismét adok-viszek vásárt rendezünk a plébánián. Várunk ruhákat, könyveket, játékokat, esetleg konyhai eszközöket. A dolgokat be lehet hozni a vásár előtti héten az irodába, csak írjátok rá, hogy a vásárra hoztátok.
Adományokat szívesen fogadunk, de az áruk elvihetők hozzájárulás nélkül is. A befolyt összeget a rászoruló családok karácsonyi csomagjára fordítjuk. A reggeli mise előtt/után a Karitász szívesen fogad segítőket a ki és elpakoláshoz.

3. December 18-án kerül megrendezésre a Barátok együttes „Adventi Léleksimogató” koncertje a Barátok templomában 18.30-tól.

4. Adventi Lelkigyakorlatra december 18-19-20-án este 18.00-tól Korzenszky Richard OSB tihanyi perjel vezetésével kerül sor a Nagyteremben.

5. December 24-én délután 4 óráról hittanosaink karácsonyi műsort, pásztorjátékot adnak elő a nagyteremben, szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat!

6. Szilveszter éjszakáján 19.00-tól hálaadó szentmisét majd ezt követően a hagyományos plébánia „batyus bált szervezünk! Szeretettel várunk benneteket!

7. Szentlélek szeminárium indul a plébánián 2017. január 16-tól hétfőnként. További információk és jelentkezés a plakáton és a plébánia honlapján.

8. Szertettel köszönjük az eddig befizetett egyházi hozzájárulásokat – „egyházi adó”-kat, akik még nem fizették be, kérjük, az év végéig tegyék meg!

9. A Piarista Iskola hirdetése:
„A Piarista Iskola alsó tagozata szeretettel várja a leendő első osztályos gyerekeket és szüleiket ANGYALVÁRÓ kézműves foglalkozására december 9-én ½ 5 órától az intézmény díszteremébe. Részletek az iskola honlapján illetve a plakátokon olvashatóak.”