A hét ünnepei, szentjei:
Kedd: Szent Lúcia
Szerda: Keresztes Szent János

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Az adventi időszakban hétfőtől szombatig reggel 6.00-tól rorátét tartunk, a hagyományoknak megfelelően.
  1. Hétfőn 12-én a szokott rend szerint egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában
  1. Szeretettel várjuk az anyukákat és a kis gyerekeket dec.15-én csütörtökön 8:30-tól a baba-mama klubra. Hangolódjunk együtt a karácsonyra! 🙂
  1. Szombaton december 17-én a Nyolc Boldogság Közösség imaestjére várunk benneteket a kápolnában.
  1.       Szeretettel hívjuk a gyerekeket és anyukákat a baba-mama klub következő alkalmára: december 1-én csütörtökön 8:30-tól. Mikulás váró bábjátékkal, dalokkal és versekkel készülünk.
  1. Szertettel köszönjük az eddig befizetett egyházi hozzájárulásokat – „egyházi adó”-kat, akik még nem fizették be, kérjük, az év végéig tegyék meg!
  1. Szentlélek szeminárium indul a plébánián 2017. január 16-tól hétfőnként. További információk és jelentkezés a plakáton és a plébánia honlapján.
  1. December 18-án vasárnap Felekezetközi dicsőítést tartanak 15.00-től a szokott rend szerint a Klapka utcában a Pünkösdiek imatermében.
  1. Adventi Lelkigyakorlat: December 18-19-20-án este 18.00-tól Korzenszky Richard OSB tihanyi perjel vezetésével a Nagyteremben.
  1. December 16-án pénteken a Lakó Sándor kamarazenekar ad koncertet a Református templomban. mindenkit szeretettel várnak. részletek a hirdetőtáblán.