Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 1. Szerdán megkezdődik a szent negyven nap, 18 órakor lesz szentmise hamvazással. Ne feledkezzünk meg a böjti fegyelemről.
 1. A korábban hirdetettek szerint megkezdődött csütörtökönként a csendes szentségimádás a kápolnában. A reggeli mise után helyezzük ki az oltáriszentséget, ezt követően közösen imádkozunk, majd félóránként/óránként beosztva, igyekszünk „kitölteni” az egész napot! Csatlakozni, (vállalni egy / fél órát) még természetesen lehet. a jelentkezőket Ivanics Ági koordinálja.
 1. Ökumenikus világ imanaphozcsatlakozunk a Fülöp szigetek szegényeiért március 3-án, pénteken 16.30-kor a Református Újkollégium dísztermében.
 1. Szombaton plébániánkon épületében tartja országos találkozóját és képzését a Nyolc Boldogság Közösség „Laikus ága” és „Papi testvérisége”. A közösség tagjai szeretettel várnak mindenkit szombat estére, 00 tól a kápolnába, ahol közösség szombati vesperását imádkozzuk, buzdítást mond Mikovics Krisztina CB nővér a Homokkomárom Közösségi centrum koordinátora. A vesperás után agapéra várunk minden résztvevőt.
 1. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a személyi jövedelem adó 1+1 százalékának felajánlására! Rendelkező nyilatkozatok, és adószámos papírok az iroda előtti asztalról elvihetők.
 1. Nyílt napok a Szent Imre Óvodában: március 9. a Szent Imre utcában március 10-én a Teleki utcai épületben. 9.00-10.00 közt várják az érdeklődőket. Részletek a plakáton.
 1. Piarista Rend alapításának 400. évfordulójaalkalmából a piarista atyák ünnepélyes fogadalom újítása lesz a Piarista Templomban március 6-án, hétfőn 18.30-kor.
 1. Egyházmegyénk idei Asztrik-emlévhezkapcsolódva és Érsek atya meghívására, esperes kerületenként zarándoklatra indulunk Kalocsára. Kecskemétről április 2. vasárnap szervezünk zarándoklatot! Indulás a plébániától reggel 8.00-kor.
  Program: Érseki mise, filmvetítés, ima, látogatás Asztrik püspök sírjánál, egyházmegyei múzeumok meglátogatása és (fakultatív) ebéd.
  Részveli díj: – Ft ebéddel 3000.- Ft.
  Jelentkezni Az irodában (Varga Anginál Továbbá Takács és Kutasi Gábornál) lehet, kizárólag a részvételi díj befizetésével!
 1. A piarista iskola hirdetése:
  „A Piarista Iskola szeretettel várja 2017. március 7-én, kedden 8 órától a következő tanévben első osztályt kezdő óvodás gyermekeket és szüleiket alsó tagozatos nyílt napjára. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”