Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Mint ismeretes zarándoklatot szervezünk Padován és Avignonon át Lourdesba és La Salettébe. Időpont október 22-28. Jelentkezni Takács Gábornál lehet! Kérjük terjesszétek a hírt ismerőseitek közt. Részletes információkat a plakátokon, vagy IDE KATTINTVA olvashatnak!
  2. A Szentkirályi templombúcsúra várnak bennünket augusztus 27-ére 10.00 órától a mise főcelebránsa Böjte Csaba ferences szerzetes lesz.
  3. Augusztus 27-én Kunbaracson az immár hagyományos Őseink tiszteletére bemutatott szentmisét 11.30 -tól tartják, a szentmisét Dr. Tóth Tamás atya mutatja be. Részletek a hirdetőtáblán.
  4. Plébánosi áthelyezés városunkban: Jeney Gábort minden egyéb feladatának megtartásával a kecskeméti főplébániáról Soltvadkertre küldte plébánosnak.
    Dr. Finta Józsefet felmentette a kiskunhalasi főplébánia plébánosi tisztségéből és a kecskemét főplébánia plébánosává nevezte ki, s egyben öt évre 2022. szeptember 1-jéig meghosszabbította általános helynöki kinevezését.
  5. A Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola tanítói állást hirdet. Az alkalmazás feltétele tanítói végzettség, előnyt jelent a német műveltségterületen szerzett diploma. A pályázatok benyújtásának és elbírálásának határideje aug. 28.
  6. „A Piarista Iskola alsós tanítói, felsős matematika-egyéb szakos és oktatástechnikusi állást hirdet. Részletek az iskola honlapján és az egyhaziallas.hu oldalon.”