Hét ünnepei:

Kedd: Szűz Mária Szent neve

Szerda: Aranyszájú Szent János

Csütörtök: Szent Kereszt felmagasztalása

Péntek: Fajalmás Szűzanya

Szombat: Sznet Kornél és Ciprián vértanúk

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

      1. Indul a tanév, fakultatív csoportjaink, kezdési időpontjait a hirdetőtáblán találjátok.A héten a Plébániai elsőáldozó, a felsős és a középiskolás csoport indul.

      2. Szeptember 17-én jövő vasárnap tartjuk a Hittanos évnyitót, az iskolatáskák megáldásával és főministráns avatással. Ezen a szentmisén vendégünk Rozmaring a templom egere.

      3. Szeptember 23-án szombaton második alkalommal szervez a Nyolc Boldogság Közösség „rózsaeső” imaestet Lisieauxi (Kis) Szent Teréz közbenjárását kérve. 18.00-tól szentmise azt követően az imaesten tanúságtételeket és tanítást, buzdítást hallgathatunk, melyet Dr. Balog Márta CB nővér tart.

      4. A Lourdesi zarándoklatra a határidőig nem jött össze az utazáshoz szükséges minimális létszám, azért az utat tavaszra halasszuk, a már jelentkezettek részletes személyes tájékoztatást kapnak a héten.

      5. Ella István Liszt díjas orgonaművész hangversenye lesz templomunkban szeptember 14-én, csütörtökön este 7 órakor. A belépés ingyenes, önkéntes adományokat a Piarista Templom orgonájának felújítására elfogadnak.

      6. Szeptember 30-án a nyugdíjas klub zarándoklatot szervez Szabadkára, még vannak szabad helyek a buszon, lehet jelentkezni. Részletek az irodában.