Szerda: Kim Taegon Szent András áldozópap, Csong Haszang Szent Pál és társaik vértanúk

Csütörtök: Szent Máté apostol és evangélista

Szombat: Pietrelcinai Szent Pio áldozópap

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

  1. Indul a tanév! Plébániai csoportjainkról a hirdetőtáblán tájékozódhattok! Ezen a héten a Bibliaóra első alkalmára kerül sor szerdán 18.00-tól. Mindegyik csoportunkhoz van még lehetőség csatlakozni!

 

  1. Hétfőn –  a megszokottak szerint – egész napos szentségimádásra kerül sor a kápolnában.

 

  1. Immár második alkalommal szervez a Nyolc Boldogság Közösség „Rózsaeső Imaestet” Kecskeméten, Lisieauxi (Kis) Szent Teréz közbenjárását kérve. Az idei időpont: szeptember 23-a szombat 18 óra. Helyszín a Nagyterem. Szentmisét követően kezdődik az imaest. Részletek a kitett plakáton olvashatók!

 

  1. Gyermek dráma önismereti csoport indul az ifjúsági galériában Agócs Andrea és Kovács Anikó gyermekdráma vezetők irányításával. Jelentkezés és információ: gyerekdrama.kecskemet@gmail.com 30/860-18- 95 vagy 30/337-80- 85.
    Részletek a Plakáton.

 

  1. A Felekezetközi Közösség szervezésében FELHÁZ dicsőítő alkalom lesz 2017. szeptember 24-én 15 órától. A helyszíne a kecskeméti Baptista Imaház. Mindenkit szeretettel várnak.

 

  1. Az idei tanév programjairól készült egy rövid írott tájékoztató, aki tud vinni belőle, főképp olyan helyekre, ahol más módon nem hallanak rólunk, nyugodtan vigyen magával az előtéri asztalról!