A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Hedvig szerzetesnő

Kedd: Anitochiai Szent Ignác püspök és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Plébániánk képviselőtestületének mandátuma lejárt, az új testület megválasztására október 29-én kerül sor. Jelöltek listája és rövid bemutatkozása a hirdetőtáblán olvasható.

 

  1. Szombaton 15.00-tól indul a bérmálkozási felkészítő! Még a héten van lehetőség jelentkezni. A felkészítést 8. osztályos kortól megkezdhető. Bérmálkozó az lehet, aki minimum 9. osztályos, egyházmegyei bérmálási vizsgát sikeresen letette, továbbá aktív tagja közösségünknek.

 

  1. Jövő szombat este a Nyolc Boldogság Közösség imaestjére kerül sor a kápolnában 18.00-tól. Szeretettel várnak minden régi és új résztvevőt.

 

  1. Jövő vasárnapi perselyadományaitokat a missziók javára ajánljuk fel.

 

  1.  Jövő vasárnap (október 22.) 15  órakor felekezetközi, dicsőítő alkalom lesz a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében. Hodász András atya, a Budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetem lelkésze végzi az igeszolgálatot.

 

  1. Október 27-én a Városháza dísztermében Boldog Batthyányi-Strattmann László emlékkonferenciát tartanak 9 órától. Minden érdeklődőt szerettek várnak. Neves előadók közt Érsek atyát is megtaláljuk. Részletek a hirdető táblán.

 

  1. Október 29-én kerül sor a Plébánián a jubiláns házasok megáldására a 10 órás szentmisén! Várjuk a kerek évfordulót ünneplő házaspárok jelentkezését az irodában.

 

  1. November 4-én szombaton Kiskunfélegyházán, a Constantinumban lesz a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Fiataljainak Találkozója, őszi rendezvénye (K.E.F.I.R.) Délután 14 órától kezdődik és este 8-9-ig tart. A találkozóra nyolcadik osztályos kortól lehet jelentkezni. Érdeklődni a hitoktatóknál lehet.

 

  1. November 5-én vasárnap délután 14 órától Egyházmegyei Szinódusi Találkozó lesz Kecskeméten a Szent Család Plébánián. A találkozó témája: „Reformáció katolikus szemmel”. Érdekes előadások, beszélgetések, érseki szentmise várja a jelentkezőket. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Jelentkezni a Parázs Központ Honlapján lévő regisztrációs felületen lehet (www.parazskozpont.hu). A programról plakátokat helyeztünk ki a hirdetőtáblákra.

 

  1. Urnatemetőnk mindenszentek-halottak napi ünnepi nyitvatartása a bejáratoknál megtalálható.