A hét ünnepei, szentjei:
Kedd: Boldog Romzsa Tódor püspök
Szerda: Mindenszentek
Csütörtök: Halottak napja
Szombat: Borromeo Szent Károly püspök

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Plébániánk képviselőtestületének mandátuma lejárt, a szentmise után kérjük adjátok le szavazataitokat!

 

  1. Urnatemetőnk mindenszentek-halottak napi ünnepi nyitvatartása a bejáratoknál megtalálható. November 1-én és 2-án este 18 órakor tartunk szentmisét!

 

  1. November 4-én szombaton Kiskunfélegyházán, a Constantinumban lesz a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Fiataljainak Találkozója, őszi rendezvénye (K.E.F.I.R.) Délután 14 órától kezdődik és este 8-9-ig tart. A találkozóra nyolcadik osztályos kortól lehet jelentkezni. Érdeklődni a hitoktatóknál lehet.

 

  1. November 5-én vasárnap délután 14 órától Egyházmegyei Szinódusi Találkozó lesz Kecskeméten a Szent Család Plébánián. A találkozó témája: „Reformáció katolikus szemmel”. Érdekes előadások, beszélgetések, érseki szentmise várja a jelentkezőket. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Jelentkezni a Parázs Központ Honlapján lévő regisztrációs felületen lehet (www.parazskozpont.hu). A programról plakátokat helyeztünk ki a hirdetőtáblákra.

 

  1. Faces fo love” – A pokolból ki emel fel?c. dokumentum film kecskeméti vetítése november 19. 15.00-tól lesz az Otthon moziban. Jegyek itt a plébánián kaphatók 700.- forintos áron. Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a filmet! Részletek a plakáton!
    A film előzetese itt megnézhető.

 

  1. November 9-ém az immár hagyományos „Melegítő szeretet” rendezvényre kerül sor a Karitasz a Máltai Szeretetszolgálat és a Szociális Civil Kerekasztal szervezésében 16.00-tól a nagyteremben. A befolyt támogatásokból rászorulóknak vásárolnak kályhát.

 

  1. November 12-én a szentmisék után a Máltai Szeretetszolgálat Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva „Erzsébet kenyeret” oszt az előtérben.

 

  1. Az októberi időpontról elhalasztott Lourdes – LaSalettei zarándoklat új időpontja 2018. április 29- május 5. az út az októberinél kedvezőbb utazási és szállás feltételekkel indul, érdeklődni Takács Gábornál lehet.