A hét ünnepei, szentjei:
Hétfő: Magyar szentek és Boldogok

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. „Faces of love” a pokolból ki emel fel című dokumentum film vetítésérére kerül sor az otthon moziban november 19-én 15.00-tól. A filmben bemutatott igen nehéz, de nagyon szép misszióban egy magyar nővér is részt vesz. Jegyek a Szentcsalád Plébánián és a Főplébánián kaphatók 700.- forintos áron.
  2. Szeretettel hívnak és várnak mindenkit november 18-án szombaton reggel 8 órától este 8 óráig tartó 12órás dicsőítő alkalomra, melyre az ország különböző területeiről érkeznek dicsőítő zenekarok. A programot a Helynökség épületében (Lestár tér 2.) tartják.
  1. Jövő szombaton (november 18.) folytatódik a bérmálási előkészítő 15.00-tól várjuk az érintetteket!
  1. Szintén jövő szombaton kerül sor a Nyolc Boldogság Közösség által vezetett szentségimádásra, imaestre a kápolnában 18 órai kezdettel.
  1. Megújult képviselőtestületünk alakuló ülésére november 20-án hétfőn az esti mise után kerül sor.
  1. November 25-én Krisztus Király vasárnapjának előestéjén „Ki a király” címmel országos rendezvényhez kapcsolódunk. Az Eucharisztikus Kongresszusra készülvén az egész országban ezen a napon 17-18 óráig szentségimádásokat tartanak. 17.00-kor találkozunk a Szentcsalád Kápolnában. Regisztrálni a krisztuskiraly.iec2020.hu címen lehetséges. (Kérjük hogy regisztráljátok magatokat)
  1. A Piarista Iskola kéri hirdetni:

1) „A Piarista Gimnázium szeretettel hívja az érdeklődő nyolcadikosokat és szüleiket 2017. november 13-án (hétfőn) , 24-én (pénteken) illetve  29-én (szerdán) reggel 8 órai kezdettel nyitott tanítási napjaira, hogy megismerkedjenek az intézmény pedagógiai arculatával, katolikus értékrendjével. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”

 

2) „A Piarista Általános Iskola alsó tagozatának első beiskolázási programja 2017. november 17-én, pénteken délután ½ 5 (16.30) órától lesz az intézmény dísztermében „Játékváros” címmel, melyre szeretettel várjuk a leendő elsős kisgyerekeket és szüleiket. További információk az iskola honlapján olvashatóak.”