Hét ünnepei szentjei:
Kedd:  A Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban
Szerda: Szent Cecilia szűz és vértanú
Péntek: Dung-Lac Szent András áldozópap és társai vértanúk

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1.   „Faces of love” a pokolból ki emel fel című dokumentum film vetítésérére kerül sor az otthon moziban november 19-én vasárnap (MA!) 15.00-tól. Jegyek a vetítés előtt a helyszínen is kaphatók 700.- forintos áron.

  2. Szeretettel hívjuk az anyukákat és gyermekeiket a baba-mama klubba nov. 21-én 8:30-tól.

  3. Megújult képviselőtestületünk alakuló ülésére november 20-án hétfőn az esti mise után kerül sor.

  4. November 25-én Krisztus Király vasárnapjának előestéjén „Ki a király” címmel országos rendezvényhez kapcsolódunk. Az Eucharisztikus Kongresszusra készülvén az egész országban ezen a napon 17-18 óráig szentségimádásokat tartanak. 17.00-kor találkozunk a Szentcsalád Kápolnában.
    Jelentkezés a Kecskemét Szentcsalád Plébánia helyszínre IDE KATTINTVA.
    További részletek vagy más helyszínre jelentkezés a krisztuskiraly.iec2020.hu oldalon.
    (Kérjük, hogy regisztráljátok magatokat!)


  5. Hagyományos adventi koszorúkötésre várjuk hittanosainkat, és a plébániánkhoz tartozó családok gyermekeit december 1-én pénteken. Két turnusban, közös imával és az elkészült koszorúk megáldásával készülünk az adventi időszakra. Az alsó tagozatosok turnusa 16.00-tól felsősök (és nagyobbak) 18.00-tól indul. Hozzájárulás 1700.- ft /koszorú. A részvétel az alapanyagok beszerzése miatt regisztrációhoz kötött, regisztrálni a szentcsalad.hittan@gmail.comcímen lehet.

  6. Adventi időszakban reggelente ismét Roráté szentmiséket tartunk a kápolnában, várjuk a szolgáló közösségek jelentkezését, az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően.
    Feliratkozni ide kattintva lehet.


  7. December 2-án 17 órakor a főtéren a városi közös gyertyagyújtásra várunk benneteket. Ezen alkalmon az imádságot, éneket, Robi atya és Plébániánk hittanosai vezetik!

  8. Közeleg az év vége, kérjük, aki még nem rendezte erre az évre az egyházi hozzájárulását („egyházi adó”) tegye meg, az irodában.