A hét ünnepei, szentjei:

SzerdaSzent András apostol

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Hagyományos adventi koszorúkötésre várjuk hittanosainkat, és a plébániánkhoz tartozó családok gyermekeit december 1-én pénteken. Két turnusban, közös imával és az elkészült koszorúk megáldásával készülünk az adventi időszakra. Az alsó tagozatosok turnusa 16.00-tól felsősök (és nagyobbak) 18.00-tól indul. Hozzájárulás 1700.- ft / koszorú. A részvétel az alapanyagok beszerzése miatt regisztrációhoz kötött, regisztrálni a szentcsalad.hittan@gmail.com címen lehet.

  1. Adventi időszakban reggelente ismét Roráté szentmiséket tartunk a kápolnában, várjuk a szolgáló közösségek jelentkezését, az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően.

Feliratkozni itt lehet: https://docs.google.com/document/d/1a0JJXnfhMf12Ay-A7xLyErjMAxsYmh1RPDJk3uvabTk/edit


  1. December 2-án a 14 órától a Rózsahölgyek Társasága szervezésében jótékonysági műsorra hívnak benneteket Katona József Könyvtár dísztermébe. Támogató jegyeket a Máltai szeretetszolgálatnál lehet vásárolni.

  1. December 2-án 17 órakor a főtéren a városi közös gyertyagyújtásra várunk benneteket. Ezen alkalmon az imádságot, éneket, Robi atya és Plébániánk hittanosai vezetik!

  1. December 2-án 18 órától ismét társasjáték klubra várják a fiatalokat a szervezők az Ifi klubba.

  1. Közeleg az év vége, kérjük, aki még nem rendezte erre az évre az egyházi hozzájárulását („egyházi adó”) tegye meg, az irodában.

  1.         Adventi lelkigyakorlatok a városban:

       Szentcsalád Plébánia: december 11-12-13. 18.00 órától Dr. Finta József vezetésével

       Piarista templom: december 4-5-6. Ruppert József SchP

       Nagytemplom: december 8-9-10.  Brückner Ákos Előd Ocist.