A hét ünnepei, szentjei:
SzerdaSzent Lúcia szűz és vértanú
Csütörtök: Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


1.         Adventi lelkigyakorlat:
Ezen a héten: hétfő – kedd – szerda:
Szentcsalád Plébánia kápolnájában: december 11-12-13. 18.00 órától Dr. Finta József vezetésével
(Ezeken a napokon, a roráté elmarad!)


2.         Jövő szombaton (12.16.) este 6 órára a Nyolc Boldogság Közösség szervezésében adventi imaestre várunk benneteket a kápolnába.


3.         Jövő vasárnap (12.17.) immár hagyományosan 15 órakor felekezetközi, dicsőítő alkalmat tartanak a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében.


4.         Karitász csoportunk hirdetései: Plébániánkon is gyűjt a karitász az adventi időszakban tartós élelmiszert, melyet karácsony előtt  eljuttatnak a rászoruló családoknak. Továbbá „Egy millió csillag a szegényekért” gyertyát lehet vásárolni az előtérben, melynek bevétele szintén a rászoruló családokat segíti.


5.         Közeleg az év vége, kérjük, aki még nem rendezte erre az évre az egyházi hozzájárulását („egyházi adó”) tegye meg, az irodában.


6 .        December 24-én hittanosaink pásztorjátékot adnak elő a nagyteremben 16.00-tól. Várjuk a gyermekeket szülőket nagyszülőket!


7.         Szent Imre Iskola hirdetése:
Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a kecskeméti Szent Imre iskola kápolnájába a SZAGGATÓ Zenekar karácsonyi koncertjére, 2017. december 19-én, kedden 19 órai kezdettel. A belépés ingyenes, de a zenekar  működése adománnyal támogatható!


8.         A piarista iskola hirdetései:
A Piarista Iskola alsó tagozatának második beiskolázási programja 2017. december 15-én, pénteken délután fél öt órától lesz az iskola dísztermében „Csengettyűhegy” címmel, melyre szeretettel várjuk a leendő elsős kisgyerekeket és szüleiket. A beiskolázással kapcsolatban további információkat az iskola honlapján olvashatnak.”

A Piarista Általános Iskola pedagógiai asszisztensi állást hirdet. Részletek az iskola honlapján.