Hét ünnepei, szentjei:
Szerda: Szent Antal apát
Csütörtök: Árpád-házi Szent Margit
Szombat:  Esztergomi Boldog Özséb áldozópap, a Pálos Rend alapítója

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Tisztelettel kérjük azokat a gyermekeket, akik nem a saját plüss játékaikat vitték haza a jászoltól, az elmúlt vasárnap mielőbb hozzák vissza a játékokat, mert a gazdáik várják őket!

  1. Hagyományos Keresztény polgári bált tartanak 2018. február 10-én (szombaton) 19 órai kezdettel  a Három Gúnár Hotel rendezvényházában. Részletek a Máltai szeretetszolgálatnál.

  1. Jövő vasárnap (január 21.) 15  órától felekezetközi, dicsőítő alkalmat tartanak a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében.

  1. Tavaszi Lourdes La Sallettei zarándoklatunkra van még több szabad hely. Kérjük, aki még gondolkodik döntsön mielőbb, mert a maradék helyeket fel szeretnénk tölteni. Részletek a plakáton és Takács Gábornál.

  1. 2018. január 21-28-ig tart a keresztények egységéért végzett imádság kiemelt ideje, az ökumenikus imahét. Kecskeméten a Nagytemplomban lesznek az ökumenikus imaórák január 22-e hétfőtől január 27-e szombatig.  Az imaórák minden este 17 órakor kezdődnek. Az első alkalommal, január 22-én hétfőn Dr. Bábel Balázs érsek atya fogja vezetni az imaórát. Kedden a református, szerdán a görög katolikus, csütörtökön az evangélikus, pénteken pedig a baptista testvérek adják a szolgálatot. Szombaton pedig Dr. Finta József plébános fogja bezárni az idei imaórák sorát.

  1. A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Ifjúsági Vezetőképző Tanfolyamot szervez, mely három féléves és félévente négy hétvégét foglal magában. A képzés helyszíne a kecskeméti Szentcsalád Plébánia. Szórólapok találhatók a programról a kis asztalkán, illetve a kihelyezett plakátokról is tájékozódhattok.