Hét ünnepei, szentjei:
Hétfő: Boldog Batthyány-Strattmann László
Szerda: Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító
Csütörtök: Szent Pál apostol megtérése

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. 2018. január 21-28-ig tart a keresztények egységéért végzett imádság kiemelt ideje, az ökumenikus imahét. Kecskeméten a Nagytemplomban lesznek az ökumenikus imaórák január 22-e hétfőtől január 27-e szombatig.  Az imaórák minden este 17 órakor kezdődnek. Az első alkalommal, január 22-én hétfőn Dr. Bábel Balázs érsek atya fogja vezetni az imaórát. Kedden a református, szerdán a görög katolikus, csütörtökön az evangélikus, pénteken pedig a baptista testvérek adják a szolgálatot. Szombaton pedig Dr. Finta József plébános fogja bezárni az idei imaórák sorát.

  1. Tisztelettel kérjük azokat a gyermekeket, akik nem a saját plüss játékaikat vitték haza a jászoltól, mielőbb hozzák vissza a játékokat, mert a gazdáik várják őket!

  1. Szeretettel várjuk a babákat és anyukákat a baba-mama klubra: jan. 23-án, kedden 8:30-tól.

  1. Január 25.-én 18:00 órától újra filmklub lesz plébániánkon. Ezúttal a „Műkincsvadászok” C. alkotást vetítjük. A mű egy alapvetően más és kevésbé ismert arcát mutatja meg a 2.világháborúnak. További részletek a plakáton.

  1. Tavaszi Lourdes La Sallettei zarándoklatunkra van még több szabad hely. Kérjük, aki még gondolkodik döntsön mielőbb, mert a maradék helyeket fel szeretnénk tölteni („külsős” jelentkezőkkel). Részletek a plakáton és Takács Gábornál.

  1. Hyományos Keresztény polgári bált tartanak 2018. február 10-én (szombaton) 19 órai kezdettel  a Három Gúnár Hotel rendezvényházában. Részletek a Máltai szeretetszolgálatnál.


  1. A Szent Miklós Templomigazgatóság RÓMAI zarándoklatot szervez 2018.10.27-11.01-ig. 6 nap / 5 éjszaka félpanziós ellátással. Hozzávetőlegesen 120.000 Ft / fő áron. Jelentkezni január 31-ig lehet Fekete Gábor diakónusnál (+36/30/457-7031)