Hét ünnepei, szentjei:
Szerda: hamvazószerda

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Hamvazószerdán (02.14.) kezdetért veszi a nagyböjt, figyeljünk a böjti fegyelem betartására. Szentmise és a hamvazás szertartása este 18.00-kor kezdődik a nagyteremben. Ezen a napon reggel nem lesz szentmise a kápolnában!

  1. Nagyböjt péntekjein nem lesz reggel szentmise. Este 17.30-tól keresztutat imádkozunk a kápolnában, majd utána szentmisére várunk benneteket.

  1. A Házasság hete idén február 10-től 18-éig tart Kecskeméten, és számos értékes program lesz, amelyekre nem csak házasokat várunk! A Parázs Pasztorális Központ ismét szervez flashmobot, vacsoraestet és Szerelmi kalandtúrát, amely idén március 24-ig tart. Bővebb információ és jelentkezés a programokra a Parázs Központ honlapján!
    A programhoz kapcsolódva megáldjuk a házaspárokat a február 18-án a szentmisék után.

  1. Imanapot szervez a kecskeméti Imádság Háza. Hívják mindazokat, akikben vágy van arra, hogy a Szentlélek cselekedjék az életükben. Az imanap február 17-én, szombaton 9 órakor kezdődik az Érseki Helynökség nagytermében.

  1. Jövő vasárnap (02. 18.) 15  órakor felekezetközi, dicsőítő alkalom lesz a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében.

  1. A Házasság Hetében ökumenikus családi alkalomra várnak minden korosztályt február 16-án, pénteken 18 órától az evangélikus templomba. Tanúságtevők: Dabóczi Kálmán, a BKK (Budapesti Közlekedési Központ) vezetője, valamint Weiner Zoltán református teológus és feleségeik. Részletek a kitett plakátokon olvashatók.

  1. Szeretettel felhívjuk a munkaviszonyban álló hívek figyelmét a személyi jövedelemadó felajánlható kétszer 1 %-ára. Az egyik százalékra ajánljuk a Magyar Katolikus Egyházat, melynek technikai száma 0011. A másik százalékot pedig felajánlhatjuk a Szent Erzsébet Alapítványnak, adószámát megtalálhatjátok a plébánia honlapján.