Hét ünnepei, szentjei:
csütörtök: Szent Péter apostol székfoglalása
péntek: Szent Polikárp püspök és vértanú
szombat: Szent Mátyás apostol

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Hétfő este a szentmise (18.00) után képviselőtestület tagjait várjuk a tanácsterembe!

  1. Szeretettel várjuk az anyukákat, és gyermekeiket 20-án, kedden 9:00 órától baba-mama klubra!

  1. Február 22-én csütörtökön 18.00 órától lesz plébániánkon a filmklub következő alkalma. Ezúttal a „Mennyei csodák” c. filmet vetítjük. Egy igaz, és felemelő történet a családról, az összetartásról, a szeretetről. További részletek a hirdetőtáblán elhelyezett plakáton találhatók.

  1. Pénteken (és nagyböjt minden péntekjén) reggel nincs szentmise a kápolnában. Este 17.30-tól imádkozunk keresztutat, melyet szentmise követ.

  1. Február 25-én (jövő vasárnap) perselyadományaitokat a Katolikus Iskolák javára ajánljuk fel.

  1. Nagyböjti lelkigyakorlatunkat idén ft. Kara Nándor atya szabadkai Kisboldogasszony Plébánia plébánosa vezeti. Időpontja: Március 5-6-7. (hétfő-kedd-szerda) este 18.00 órától, a szentmisék előtt a megszokott rendben gyónási lehetőség van!

  1. Szeretettel felhívjuk a munkaviszonyban álló hívek figyelmét a személyi jövedelemadó felajánlható kétszer 1 %-ára. Az egyik százalékra ajánljuk a Magyar Katolikus Egyházat, melynek technikai száma 0011. A másik százalékot pedig felajánlhatjuk a Szent Erzsébet Alapítványnak, adószámát megtalálhatjátok a plébánia honlapján.