Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Jövő héten Pünkösd! Vasárnap az esti szentmise után Szentlélekváró imaestre vár benneteket a Kéfás és a Nyolc Boldogság Közösség a nagyterembe. Dicsőítés, buzdítás, közbenjáró ima a szentlélek kiáradásáért, mindenkit szeretettel várnak a szervezők! Részletek a plakáton.

  2. Jövő vasárnap (05. 20.) 15 órakor felekezetközi, dicsőítő alkalomra kerül sor  a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében. A budapesti Felház fiataljai szolgálnak.

  3. Imádkozzunk elsőáldozóinkért, (MA) május 13-án  a plébániai csoportunk tagjai, május 27-én a Szent Imre Iskola csoportjában készülők járulnak első szentáldozáshoz a délelőtti (10.00) szentmisén.

  1. Az elmúl évekhez hasonlóan idén is napközis táborra várjuk a hittanos gyermekeket és a plébániánkhoz tartozó családok gyermekeit. Két turnust indítunk az iskolai szünet első két hetében (június 18-22 és 25-29.). Részletek a hirdetőtáblán és az előtérben elhelyezett szórólapokon. Plébániai családjaink gyermeki és „saját” hittanosaink előnyt élveznek a jelentkezésnél!

  1. Idei Plébániai Közösségi táborunk július 11-15. közt kerül megrendezésre Szarvason, a Gál Ferenc Főiskola épületében. Jelentkezési és információs lap az előtérből vihető. Várjuk a régi és új jelentkezőket!

  1. Úrnapja ünnepének előestéjén június 2-án (szombaton) 18.00-tól a kápolnában (Krisztus Király ünnepéhez hasonlóan) az országos szentségimádás programjába kapcsolódunk be. A program a 2020-as Budapesti  Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus előkészületét szolgálja.

7.         Június 2-án (vasárnap) Úrnapja ünnepén közösen veszünk részt szentmisén és körmeneten a Nagytemplomban. Ezen a vasárnapon az elmúl évek gyakorlatának megfelelően NEM LESZ 10.00-KOR szentmise a nagyteremben, vegyünk részt minél többen a közös városi szentmisén és körmeneten.


8. Piaristák hirdetése:
Az Eucharisztikus Kongresszus előkészülete keretében Zenés Áhítatra hívjuk a híveket a Piarista Templomba május 25-én 17.30-ra. Közreműködik a Cantus Nobilis kórus.

A Kecskeméti Szentháromság (Piarista) Plébánia főállású kántort keres 2018. július 1-jei kezdéssel. Rövid bemutatkozást kérünk. Egyházi ajánlás szükséges.  Bérezés megegyezés szerint.
E-mail cím:plebania@kecskemet.piar.hu