Hét ünnepei, szentjei:
PéntekSzent Máté apostol és evangélista

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Az új tanévben induló hittanos /közösségi csoportjaink listája és indulási időpontjai a hirdetőtáblán olvashatók! Mindegyik csoporthoz lehetőség van csatlakozni!

  1. Hétfőn a megszokott rend szerint egész napos szentségimádásra hívunk benneteket a kápolnába.

  1. Preventív gerinctorna indul a plébánián keddenként 17:30-tól az Ifi Klubban gyógytornász vezetésével. Részletek a hirdető táblán megtalálható plakáton.

  1. Szerdán (09.19.) 18.00-tól a Nagyterembe vár benneteket a Fokolár Lelkiség közössége. A mozgalom Afrikai városkájában szolgáló kecskeméti származású orvos élményeit, tanúságtételét hallgathatjátok meg.

  1. „Szentségimádás Iskolája” program indul a plébánián, október 10-től, szerdánként kéthetente. A 12 alkalmas programra a regisztráció megindult, regisztrálni a Plébánia munkatársainál lehet! Részletek a plakáton olvashatók! Várunk minden érdeklődőt, aki szeretne elmélyülni az imádságban.

  1. Elkészült a Plébánia idei tanévre szólóprogram/információs füzete, az előtérben megtaláljátok, vigyetek belőle!

  1. Képviselőtestületünk szeptember 24-én hétfőn a 18.00-kor kezdődő szentmise után tartja első találkozóját ebben a tanévben.

  1. Idén is Rózsaeső imaestre (levél „Kis” Szent Teréznek) hív benneteket a Nyolc Boldogság Közösség, október 6-án szombaton 18.00-tól szentmise – tanúságtételek – tanítás- levélírás – imaharmincad közös indítása – a program. Vendégünk: Ivanics Zoltán atya.

  1. Idén is megrendezésre kerül Kecskeméten a 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes program. Az eseményre a 72ora-kecskemet.eu weboldalon lehet jelentkezni október 3-a éjfélig. A programra 14-30 év közötti jelentkezőket várunk.

  1. Salvatore Lambertini olasz orgonaművész hangversenye lesz a Barátok Templomában 2018.  szeptember 21-én, péntek este fél 7-kor.  A belépés ingyenes, adományokat a Piarista Templom új orgonájának építésére fogadnak el.

  1. Zarándoklatra hívunk benneteket.Időpont: 2019. május 6-12. (hétfő-vasárnap) Cím: „Szentek és csodák nyomában Itália földjén” Szent Ferenc, Szent Klára, Szent Pió atya, Szent Benedek és a Lancianoi és Orvietói oltáriszentség csoda kegyhelyeire zarándokolunk el. Félpanziós szállodai ellátással, buszos utazással. A részletes program a plakáton olvasható. A 490.- eurós részvételi díjat december 15-ig jelentkezőknek módjuk van részletekben is befizetni! Érdemes mielőbb regisztrálni, a kedvező ár fenntartásához mielőbb össze kell jönnie a minimális létszámnak! Információ: Takács Gábor hittanárnál (tel. 30/417 60 07)