Hét ünnepei, szentjei:
HétfőSzent Gellért püspök és vértanú
Csütörtök: Páli Szent Vince áldozópap
Szombat: Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Kedden (25-én) 8.30-tól a Baba – Mama klubba várják az érintett korosztályt.

  1. Szeptember 27-én (csütörtökön) „Ünnepi Előhangok” címmel koncertre hívnak benneteket a Nagytemplomba. 19 órától. fellépnek: Lakó Sándor Kamarazenekar, Benedictus Kórus és a Zenebarátok. Részletek a plakáton.

  1. Csütörtökön és pénteken reggel igeliturgiát (nem szentmisét) tartunk a kápolnában.

  1. Szombaton (29-én) 10.00- 14.00 közt hittanosainkat várjuk egy közös szabadidős programra. Találkozó 9.30 és 10.00 közt a Plébánián! Részvételi szándékotokat jelezzétek a hitoktatóknak!

  1.  Szintén Szombaton 11.00-tól a  Miraculum és az Aurin kórus ad koncertet plébániánk Nagytermében.

  1. „Szentségimádás Iskolája” program indul a plébánián, október 10-től, szerdánként kéthetente. A 12 alkalmas programra a regisztráció megindult, regisztrálni a Plébánia munkatársainál lehet! Részletek a plakáton olvashatók! Várunk minden érdeklődőt, aki szeretne elmélyülni az imádságban.

  1. Képviselőtestületünk szeptember 24-én most hétfőn a 18.00-kor kezdődő szentmise után tartja első találkozóját ebben a tanévben.

  1. Idén is Rózsaeső imaestre (levél „Kis” Szent Teréznek) hív benneteket a Nyolc Boldogság Közösség, október 6-án szombaton 18.00-tól szentmise – tanúságtételek – tanítás- levélírás – imaharmincad közös indítása – a program. Vendégünk: Ivanics Zoltán atya.  A tavai résztvevők már visszakapták leveleiket, kérünk benneteket, hogy értesítsétek a közösség tagjait az ima meghallgatásokról!

  1. Idén is megrendezésre kerül Kecskeméten a72 óra kompromisszum nélkül önkéntes program. Az eseményre a 72ora-kecskemet.eu weboldalon lehet jelentkezni október 3-a éjfélig. A programra 14-30 év közötti jelentkezőket várunk.