Hét ünnepei, szentjei:
Hétfő: Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország főpátrónája
Csütörtök: Szent XXIII. János pápa

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Október 9-én kedden 8:30-tól ismét várjuk az anyukákat és kisgyermekeiket a baba-mama klubba

  1. Október 13-án szombaton „Élő rózsafüzér” imádságra hívnak bennünket a városért, a várost körülvevő imalánc formájában. Imádkozó csoport indul innen a plébániáról is a 7.30-as szentmise után.

  1. Felnőtteket, elsősorban hozzánk hittanra járó gyermekek szüleit hívunk közösségi alkalomra, beszélgetésre, imádságra. Első alkalom október 13. szombat este 19.00. Információk Robi atyánál és Takács Gábornál.

  1. Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Családtalálkozójára, hívunk benneteket Kalocsára október 27-ére. Program: érseki szentmise, előadások (előadók: Robi atya és , Jeney Gábor atya), gyermekprogramok. Részletek és jelentkezés a Parázs Központ honlapján!

  1. November 4-én vasárnap 9.00-tól (!) Érseki szentmise lesz a nagyteremben, ahol Érsek atya abérmálás szentségét szolgáltatja ki. (Ezen a napon értelem szerűen nem lesz 10.00-kor szentmise)

  1. Jubiláns házasok hagyományos megáldására november 10-én kerül sor a Plébánián szentmise keretében, kérjük az érintettek jelentkezését a Plébánia irodájában.

  1. A tavalyi túljelentkezésre tekintettel, idén is hittanos – családi kirándulást szervezünk advent idejénBécsbe. Részleteke a Plakáton és Takács Gábor hittanárnál. A helyek gyorsan fogynak, aki szeretne jönni, jelentkezzen mielőbb.

  1. Október 31-re„Mindenszentek Party-ra” várjuk hittanosainkat (minden korosztályból) mert mi ezen az estén a mennyországot ünnepeljük! Belépő: Öltözz be egy általad kedvelt szentnek és hozz sütit vagy üdítőt. Részvételi szándékodat jelezd a hitoktatóknál!

  1. Idén is megrendezésre kerül a K.E.F.I.R. – Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Ifjúsági Rendezvénye -, melyre nagy szeretettel hívjuk és várjuk a fiatalokat. Az időpont: 2018. november 17. – KISKŐRÖS A Programokat a plakáton megtaláljátok. Külön szeretném kiemelni, hogy a NEK missziós keresztje is velünk lesz ezen a napon. Regisztráció: Fontos, hogy november 10-ig, az étkezés miatt, regisztráljanak a fiatalok:https://www.parazskozpont.hu/programok/20181117_000000_kefir_2018