Hét ünnepei, szentjei:
Kedd: Kapisztrán Szent János áldozópap
Csütörtök: Szent Mór püspök

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. A következő hét liturgikus rendje: 22-én hétfőn este 18.00 igeliturgia, 23-án kedden 18.00 szentmise, 25-én csütörtökön 12.00-tól lesz szentségimádás, 27-én szombaton reggel nem lesz szentmise.

  2. Urnatemetőnk ünnepinyitva-tartása a bejáratoknál és a hirdetőtáblán olvasható!


  3. Október 25.-én csütörtökön 18:00 órától újrafilmklub lesz plébániánkon. Ezúttal „A szív bajnokai” c. filmet vetítjük. Egy valós történet odafigyelésről, esélyegyenlőségről és sok-minden másról. További részletek a hirdetőtáblán, a plakáton.


  4. „FORRÁS” néven új csoport indul Plébániánkon elvált, egyedülálló szülők részére. A csoport célja, hogy erősítsük egymást hitben, hogy Istennel gyógyuljunk, segítsünk egymásnak az elfogadásban és továbblépni. Szentlelket kérjük, hogy a gyerekeink életét is segítse. Szeretettel várjuk azokat, akik szeretnének ehhez a közösséghez tartozni! Az első találkozó 2018. október 22-én 17 órakor a Szentcsalád Plébánián lesz. Jelentkezni lehet Golovics Mónikánál.November 4-én vasárnap 9.00-tól (!) Érseki szentmise lesz a nagyteremben, ahol Érsek atya abérmálás szentségét szolgáltatja ki. (Ezen a napon értelem szerűen nem lesz 10.00-kor szentmise)


  1. Október 31-re„Mindenszentek Partyra” várjuk hittanosainkat (minden korosztályból) mert mi ezen az estén a mennyországot ünnepeljük! Belépő: Öltözz be egy általad kedvelt szentnek és hozz sütit vagy üdítőt. Részvételi szándékodat jelezd a hitoktatóknál!


  2. Jubiláns házasok hagyományos megáldására november 11-én kerül sor a Plébánián szentmise keretében, kérjük az érintettek jelentkezését (5,10,15, 20 …stb. évforduló) a Plébánia irodájában.

  3. November 11-tőlúj miserend lép életbe plébániánkon! A megszokottak mellet vasárnaponként az iskolai tanév idején 8.00-kor is lesz szentmise, a kápolnában.

  4. November 12-én hétfőn kerül sor a„közösségvezetők fóruma” találkozójára 18.30-tól, a szentmise után várjuk a kis közösségek vezetőit.