Hét ünnepei, szentjei:
Szerda: Boldog Romzsa Tódor püspök és vértanú
Csütörtök: Mindenszentek ünnepe
Péntek: Halottak napja

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Urnatemetőnk ünnepi nyitva tartása a bejáratoknál a hirdetőtáblán, a honlapon, a levelezőlistán és a facebook oldalunkon olvasható!

         Szentmisék: november 1. 18.00; november 2. 18.00 (az urnatemetőben nyugvókért)


  1. Október 31-re (most szerda!) 17.00-tól „Mindenszentek Partira” várjuk hittanosainkat (minden korosztályból) mert mi ezen az estén a mennyországot ünnepeljük! Belépő: Öltözz be egy általad kedvelt szentnek és hozz sütit vagy üdítőt. Részvételi szándékodat jelezd a hitoktatóknál!


  2. November 4-én jövő vasárnap 9.00-tól (!) Érseki szentmise lesz a nagyteremben, ahol Érsek atya a bérmálás szentségét szolgáltatja ki. (Ezen a napon értelem szerűen nem lesz 10.00-kor szentmise) A bérmálkozóknak és bérmaszülőiknek előtte szombaton 18.00-tól próba és szentgyónás. A próbán a megjelenés kötelező számukra!

  1. Jubiláns házasok hagyományos megáldására november 11-én kerül sor a Plébánián szentmise keretében, kérjük az érintettek jelentkezését (5,10,15, 20 …stb. évforduló) a még ma (10.28. vasárnap) van lehetőség jelentkezni a Plébánia irodájában.

  2. November 11-tőlúj miserend lép életbe plébániánkon! A megszokottak mellet vasárnaponként az iskolai tanév idején 8.00-kor is lesz szentmise, a kápolnában.

  3. November 12-én hétfőn kerül sor a„közösségvezetők fóruma” találkozójára 18.30-tól, a szentmise után várjuk a kis közösségek vezetőit.

  4. November 18-án Szíj Melinda énekes koncertjére kerül sor a nagyteremben 15.30-tól. Jegyek 1000.- forintos áron a plébániái irodában (is) kaphatók, nyitvatartási időben.