Hét ünnepei, szentjei:
Hétfő:  Szent Jozafát püspök és vértanú

Kedd:  Magyar szentek és boldogok
Csütörtök: Nagy Szent Albert püspök és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy
házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. November 11-től (mától)új miserend lépett életbe plébániánkon! A megszokottak mellet vasárnaponként az iskolai tanév idején 8.00-kor is lesz szentmise, a kápolnában.

  2. Hétfőn, a megszokottak szerint egész napos szentségimádásra várunk benneteket a kápolnába.

  3. November 12-én hétfőn kerül sor a „közösségvezetők fóruma” találkozójára 18.30-tól, a szentmise után várjuk a kis közösségek vezetőit.

  4. Kedden 9.00-tól kerül sor a „kisgyermekes szentségimádás” következő alkalmára a kápolnában.

  5. A héten csütörtökön és pénteken reggel igeliturgia lesz a kápolnában.

  6. Jövő szombaton (11.17.) 12 órás dicsőítésre várnak benneteket a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében, ahol 8 zenekar követi egymást.  8 órától Csiszér László 15 30-tól az Imádság háza dicsőítő csapata szolgál.

  7. November 18-án Szíj Melinda énekes koncertjére kerül sor a nagyteremben 15.30-tól. Jegyek 1000.- forintos áron a plébániái irodában (is) kaphatók, nyitvatartási időben.

  8. Irgalom Forrása közbenjáró szolgálat imaestjére várnak benneteket 2018. november 25-én délután fél 4-től a Kecskeméti Nagytemplomban. A tanítás témája: A buzgó ima titka. A tanítás után közbenjárás testi- és lelki gyógyulásért az Oltáriszentség előtt.

  9. A Czollner téren lévő Szent Erzsébet templom búcsúi miséjét Dr. Bábel Balázs érsek atya tartja 2018. nov. 18-án vasárnap délelőtt 11.15-kor.

  10. Szeretettel várunk Mindenkit 2018. november 19-én hétfőn 14 órára aMária kápolnába a kápolna alapításának, alapító levele kibocsátásának 300. évfordulója alkalmából rendezett emlékezésre és hálaadásra.

  11. Tavaszi (2019. május 6-12.)Zarándokutunkra (Asissi Szent Ferenc, Szent Pio atya, Szent Benedek, Laciano, Orvieto zarándokhelyekre) még bőven vannak szabad helyek. A most jelentkezők 100 EUR befizetése után március 31-ig részletekben is befizethetik a részvételi díjat! Bátran hívjátok ismerőseiteket, rokonaitokat. Részletek a Plakáton és Takács Gábornál!

  12. Akik még nem rendezték az idei évi egyházközségi hozzájárulásukat („egyházi adó” ), megtehetik a plébánia irodájában, vagy banki átutalással.

  13. Piarista Iskola hirdetése:

Szeretettel hívjuk és várjuk a leendő első osztályos gyermekeket és családjukat a Piarista Általános Iskola idei első beiskolázási programjára, a Játékszigetre, 2018 november 23-án pénteken, délután fél ötre az iskola dísztermébe. Bővebb információ az iskola honlapján található.