Hét ünnepei, szentjei:
Péntek:   Szent András apostol

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Kedden a kisgyermekes szentségimádás következő alkalmára kerül sor a kápolnában 9.00-tól.

  2. A héten, szerdán 18.00-tól Bibliaóra lesz a Tanácsteremben.

  3. November 30-án pénteken közös adventi koszorú készítésre várjuk a családokat, hittanosainkat, plébániánkhoz tartozókat stb. 16.00-tól az alsó tagozatos 18.00-tól pedig a felsős és középiskolás korosztályt várjuk.
    A részvétel (az alapanyagok beszerzése miatt) regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a hittanároknál a szentcsalad.hittan@gmail.com és az irodában lehet!
    Részvételi díjak: Saját gyertya ÉS koszorúalap esteén 500.- Ft /koszorú; Savát gyertya VAGY koszorúalap estén 1000.- ft./ koszorú; Teljes ár 1500/ kosztorú.


  4. Szombatonbécsi kirándulásra 5.30-kor indul a busz a Plébánia elől. Kérjük, aki még nem fizette be a részvételi díjat, tegye meg mielőbb.

  5. Tavaszi (2019. május 6-12.) Zarándokutunkra (Asissi Szent Ferenc, Szent Pio atya, Szent Benedek, Laciano, Orvieto zarándokhelyekre) még bőven vannak szabad helyek. A most jelentkezők 100 EUR befizetése után március 31-ig részletekben is befizethetik a részvételi díjat! Bátran hívjátok ismerőseiteket, rokonaitokat. Részletek a Plakáton és Takács Gábornál!

  6. Akik még nem rendezték az idei évi egyházközségi hozzájárulásukat („egyházi adó” ), megtehetik a plébánia irodájában, vagy banki átutalással.

  7. 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra (NEK)készülvén a Kecskeméti és Solti Esperesi kerület  december 8-án, szombaton, reggel 9 órától du. 14 óráig a Kecskeméti Főplébánia Közösségi Házában (Helynökség, Lestár tér 2.)  találkozót tart.
    Program: Előadások, Szentségimádás, szentmise.
    A részvételhez jelentkezés szükséges.
    Jelentkezni Dr. Finta József atyánál lehet a giuseppefinta@gmail.com  e-mail címen.