Hét ünnepei, szentjei:
Szerda: Hamvazószerda (a nagyböjt kezdete)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Hétfőn (03.04.) egész napos szentségimádásra várunk benneteket a megszokott rend szerint a kápolnában.

  2. Kedden (03.05.)Kisgyermekes szentségimádásra várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól a kápolnában.

  3. Szerdán Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete, szigorú böjti nap, amikor a böjti fegyelem szerint háromszor szabad étkezni és egyszer jóllakni. Szerdán reggel nem lesz szentmise a kápolnában! Este 18.00-tól a nagyteremben várunk szentmisére benneteket, melyben a „hamvazkodás” szertartására kerül sor.

  4. Szombaton (03.09.) A Nyolc Boldogság Közösség szervezésében nagyböjti imaestre várunk benneteket a kápolnába 18.00-tól.

  5. Nagyböjti lelkigyakorlatunkat idén Szakács Tibor atya vezeti március 19-20-21-én (kedd-szerda-csütörtök). A lelkigyakorlatos prédikációk a 18.00-kor kezdődő szentmisében hangzanak el a nagyteremben.

  6. Miserend változás: márciustól, hétfőnként reggel 7.30-tól tartunk igeliturgiát a kápolnában (az eddigi esti időpont helyett) az első alkalom március 4. hétfő (holnap).

  7. Idén tavasszal is kirándulásra várjuk a hittanosokat és családjaikat. Az úti-célunk ezúttal a Tihanyi Apátság és a balatonfűzfői „Balatoni-Bob” élménypark. Időpont: 2019. május 4. szombat. Részletek a plakáton. Jelentkezés és további információ Kerekes Mónika és Takács Gábor hittanároknál.

  8. A Piarista Iskola hirdetése:
    A Piarista Iskola alsó tagozata szeretettel hívja és várja a leendő elsős gyermekeket és szüleiket az iskola nyílt napjára, 2019. március 07-én, csütörtökön reggel 8-órától. Az órákra előzetesen lehet regisztrálni az iskola honlapján.