Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Miserend változás:Amint már hirdettük, márciustól, hétfőnként reggel 7.30-tól tartunk igeliturgiát a kápolnában (az eddigi esti időpont helyett).

  2. Kedden (03.12.)Baba-Mama klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

  3. Szerdán (03.13.) folytatódik a Szentségimádás iskolája 18.00-tól a kápolnában.

  4. Március 15-16. (péntek-szombat)nem tartunk szentmisét és keresztutat a kápolnában!

  5. Vasárnap (03. 17.) a megszokott módon 15.00-tól felekezetközi dicsőítő alkalomra várnak benneteket a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében.

  6. Nagyböjti lelkigyakorlatunkat idén Szakács Tibor atya, kiskunmajsai káplán, vezeti március 19-20-21-én (kedd-szerda-csütörtök). A lelkigyakorlatos prédikációk a 18.00-kor kezdődő szentmisében hangzanak el a nagyteremben.

  7. Nagyböjti Plébániai célgyűjtés:

A kápolnában található, régi már csak részben működő elektromos orgona a közelmúltban teljesen használhatatlanná vált. Mivel az elmúlt években
jelentősen megnövekedett a kápolnai liturgikus események (szentmisék, esküvők, temetések) száma ezért szükségessé vált egy színvonalas hangszer beszerzése a kápolnába.
Több lehetőséget, ajánlatot megvizsgálva, a képviselő testülettel egyeztetve a következő megoldási terv született: A jelenlegi nagytermi jó állapotú orgonát költöztetnénk a kápolnába és a nagyterembe vásárolnánk egy nagyobb, modernebb hangszert. Erre a célra várjuk nagyböjt idején adományaitokat.
A hangszert Plébániánk 25. éves alapítási évfordulója kapcsán szeretnénk felavatni.


  1. Idén tavasszal is kirándulásra várjuk a hittanosokat és családjaikat. Az úti-célunk ezúttal a Tihanyi Apátság és a balatonfűzfői „Balatoni-Bob” élménypark. Időpont: 2019. május 4. szombat. Részletek a plakáton. Jelentkezés és további információ Kerekes Mónika és Takács Gábor hittanároknál.